door webmaster | mei 12, 2014 | Varkensvlees
Varkensfrikandeau Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 60 min (in principe reken je voor varkensvlees 1u bereiding/kg) | Uit eigen keuken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 stuk fricandeau van ong. 1 kg verse rozemarijn p&z mosterd roomboter Bereiding Stuk...
door webmaster | mei 12, 2014 | Bijgerechten, Hoofdgerechten, Groenten
Witlofsalade met mandarijntjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ groenten/ 4 pers | paar min | uit eigen keuken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 a 4 mooie stronken witlof 4 mandarijnen 50 gr walnoten (optioneel) mayonaise yoghurt bruschetta kruiden p&z Bereidin...
door webmaster | mei 12, 2014 | Hoofdgerechten, Groenten, Varkensvlees
Varkenshaasje met krieltjes en asperges Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 40 min | Uit eigen keuken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 mooie varkenshaasjes (ong. 350 g elk) roomboter (om te bakken) mosterd krieltjes 1 kg asperges 100 gr roomboter (voor de...
door webmaster | mei 11, 2014 | Salades, Gevogelte
Gemarineerde kippenblokjes met aardbeienvinaigrette Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 1 uur | 2013.06.19 – Colruyt inspiratiefolder, zomers picknicken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 400 gr kippenblokjes natuur 200 gr kerstomaten tricolore 100 gr sla...
door webmaster | mei 11, 2014 | Hoofdgerechten, Groenten
Grieks komkommerslaatje met dille Omschrijving | Hoofdgerecht/ groenten/ 4 pers | ± 25 min | 2013.03.27 – Colruyt inspiratiefolder, lentebrunch Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 komkommer 250 gr kerstomaten ½ citroen 1 plantje dille 200 gr feta 2 el kappertjes...
door webmaster | mei 11, 2014 | Hoofdgerechten, Groenten
Krieltjessalade met groene kruiden Omschrijving | Hoofdgerecht/ groenten/ 4 pers | ± 50 min | 2013.04.24 – Colruyt inspiratiefolder, tijd voor bbq Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 courgette 1 plantje basilicum 1 plantje platte peterselie 500 gr krielaardappelen 1...