door webmaster | aug 24, 2014 | Vis, Groenten
Maaltijdsalade met gekarameliseerde scampi's Omschrijving | |Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 10 min | 2008.08.27 – Colruyt inspiratiefolder, Handige tips Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 20 (diepvries) scampi’s 1 rode ui 1 gele paprika 50 gr mix voor fijnproevers...
door webmaster | aug 24, 2014 | Pasta's, Gevogelte
Couscous kippenreepjes Omschrijving | |Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 10 a 15 min | 2008-08-27 – Colruyt inspiratiefolder, Handige tips Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 gr kipfilet 300 gr voorgekookte couscous 100 gr witte pitloze druiven 567 gr ananasblokjes 2 dl...
door webmaster | aug 24, 2014 | Vis, Hoofdgerechten
Kabeljauwfilet met crumble, prei en mosterdsaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 20 min | 2008-08-27 – Colruyt inspiratiefolder, handige tips Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 stukken (800 gr) kabeljauwfilet 600 gr prei stukken 2 sjalotten 750 gr puree 1...
door webmaster | aug 24, 2014 | Rundvlees
Biefstuk met sperzieboontjes en een melksausje Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 25 min | 2008.08.27 – Colruyt inspiratiefolder, handige tips Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 stukken biefstuk 300 gr fijne sperzieboontjes 300 gr boterbonen 1 ui 5 dl melk 2 el...
door webmaster | aug 24, 2014 | Groenten, Pasta's, Hoofdgerechten
Groenteburgers met najaarspasta Omschrijving | | Hoofdgerecht/ groenten/ 4 pers | ± 20 min | 2008.08.27 – Colruyt inspiratiefolder, Handige tips Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 groenteburgers (diepvries) 500 gr forestière pan groenten 1 klp versnipperde knoflook...
door webmaster | aug 24, 2014 | Varkensvlees
Varkensmignonnettes met spinazie en surimi Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 30 min | 2008.08.27 – Colruyt inspiratiefolder, Handige tips Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Varkensmignonettes 2 el gesneden ui 1 kg spinazie met room 1 gele paprika 800 gr...