Fish sticks, pasta …

Fish sticks en pasta met courgettes

Omschrijving:

Hoofdgerecht | vis | 4 personen
Bereidingstijd: 15 min
Bron: 2008.08.27 – Colruyt inspiratiefolder. Handige tips

Ingrediënten:

  • 16 fish sticks (Iglo)
  • 500 gr risone (pasta)
  • 500 gr courgetteschijfjes
  • 2 el gesneden ui
  • 400 gr gepelde tomaten
  • 2 á 3 el curryketchup
  • 2 el olijfolie
  • p&z

Bereidingswijze:

  1. Laat de pasta ongeveer 13 min koken in licht gezouten water
  2. Roer geregeld door de pasta zodat die niet gaat kleven (of giet een geutje olie in je kookwater)
  3. Verhit ondertussen de olijfolie in een braadpan en bak de ui glazig
  4. Voeg de courgetteschijfjes toe en bak 3 min
  5. Voeg de gepelde tomaten en de curryketchup toe en laat ng 5 á 7 min stoven op een matig vuur
  6. Bak de diepgevroren fish sticks 4 min in een frituurpan op 175 °C
  7. Doe de saus bij de pasta en verdeel over de borden.
  8. Plaats de fish stick errond

Voedingswaarde (per 100 gr):

  • Energie: 886 kcal
  • Eiwitten: 35,1 gr
  • Koolhydraten: 137,5 gr
  • Vetten: 21,7 gr

Drankadvies:

Duc de Lerme Sauvignon Vin de Pays d’Oc

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten