Fish sticks en pasta met courgettes

Omschrijving

| | Hoofdgerecht/ 4 pers

| ± 15 min

| 2008.08.27 – Colruyt inspiratiefolder. Handige tips

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 16 fish sticks (Iglo)
  • 500 gr risone (pasta)
  • 500 gr courgetteschijfjes
  • 2 el gesneden ui
  • 400 gr gepelde tomaten
  • 2 á 3 el curryketchup
  • 2 el olijfolie
  • p&z

Bereiding

  1. Laat de pasta ongeveer 13 min koken in licht gezouten water
  2. Roer geregeld door de pasta zodat die niet gaat kleven (of giet een geutje olie in je kookwater)
  3. Verhit ondertussen de olijfolie in een braadpan en bak de ui glazig
  4. Voeg de courgetteschijfjes toe en bak 3 min
  5. Voeg de gepelde tomaten en de curryketchup toe en laat ng 5 á 7 min stoven op een matig vuur
  6. Bak de diepgevroren fish sticks 4 min in een frituurpan op 175 °C
  7. Doe de saus bij de pasta en verdeel over de borden.
  8. Plaats de fish stick errond
Drankadvies
Wijn:

Duc de Lerme Sauvignon Vin de Pays d’Oc

Bier:
Voedingswaarde
Energie: 886 Kcal Eiwitten: 35,1 gr Vetten: 21,7 gr Koolhydraten: 137,5 gr

Categorieën

Print Friendly, PDF & Email