Kabeljauwhaasje met…

Kabeljauwhaasje met…

Kabeljauwhaasje met crème van aardpeer en kervelcoulis Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 4 pers | ± 60 min | 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 kabeljauwhaasjes...
Eendenmagret, witlof…

Eendenmagret, witlof…

Eendenmagret met romige witlof -aardappelgratin Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 25 min voorbereiding, 10 + 50 bereiding | 2014.10.22 – Okay folder. Herfst in de keuken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 eendenmagrets (eendenborst) 6 stronken witlof 250 gr....
Kabeljauw & bloemkool

Kabeljauw & bloemkool

Quiche met kabeljauw en bloemkool Omschrijving | Hoofdgerecht/ quiche/ 4 pers | 10 + 60 min | 2014.10.08 – Okay folder. Lekker eten met kaas Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 250 gr kabeljauwhaasje 125 gr grijze garnalen 1/2 bloemkool 1 plantje platte peterselie 5...
Gegrilde tonijnsteak …

Gegrilde tonijnsteak …

Gegrilde tonijnsteak met spinaziepasta Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 25 min | 2014.11.05 – Okay folder. Vis op het menu Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 tonijnsteaks 800 gr spinazie 2 teentjes knoflook 2 dl lichte room 50 gr geraspte Parmezaan 400 gr...
Waterzooi met witbier

Waterzooi met witbier

Waterzooi van vis met witbier Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 25 min | 2014.11.05 Okay folder. Vis op het menu Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 gr zalmhaasje 500 gr roodbaars haasje 1 zakje kervel 800 gr broccoli mix 1/2 citroen 3 el boter 2 eidooiers 1...