Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-pagenavi domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/1084911002/mijnreceptenbundel.nl/wp-includes/functions.php on line 6114
Hoofdgerechten | mijn receptenbundel
Lam: citrus, honing, tijm

Lam: citrus, honing, tijm

Lam met citrusvruchten, honing en tijm Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 30 min | 2014.10.09 – Reclamefolder Lidl, Wild & Wijn Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 gr lamskoteletten ¼ citroenschil 1 dl witte wijn 200 ml honing portsaus 2 laurierblaadjes 2...
Gevulde kalkoen (2)

Gevulde kalkoen (2)

Gevulde kalkoen (2) zelf vullen Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 8 a 12 pers | ruim 3 uur | 2012.11.22 – de Volkskrant (België) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kalkoen van 3 à 4 kilo 300 gram kalfsgehakt 200 gram kippenlever 4 sneetjes geroosterd...
Gevulde Kalkoen (1)

Gevulde Kalkoen (1)

Gevulde kalkoen (1) reeds gevuld bij de Colruyt zelf Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 8 a 12  pers | ruim 2 uur | 2014.12.03 Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 verse gevulde kalkoen (± 3,5 kg, deze is bij de...
Gratin Dauphinois

Gratin Dauphinois

Gratin Dauphinois feestelijk gerecht, past perfect bij bv de kerstdagen Omschrijving | Hoofdgerecht/ Bijgerecht/ 4 pers | ruim 60 min | 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert Een beetje van mijzelf, van thuis uit...
Creatief met puree

Creatief met puree

Creatief met puree Omschrijving | Hoofdgerecht/ bijgerecht/ 4 pers | 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert Uitgelichte afbeelding Bereiding Kastanjepuree: bij wild Meng aardappelpuree met kastanje puree (blik) en werk...
Hertenkalfsgebraad (1) …

Hertenkalfsgebraad (1) …

Hertenkalfsgebraad Hertenkalfgebraad met mosterdsaus en wintergroenten Omschrijving | Hoofdgerecht/ wild/ 4 pers | minder dan 60 min. | 2013.10.23 – Colruyt inspiratiefolder, wild voor iedereen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g hertenkalfgebraad 500...