door webmaster | dec 8, 2014 | Schaap/ Lam, Hoofdgerechten, Wild
Lam met citrusvruchten, honing en tijm Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 30 min | 2014.10.09 – Reclamefolder Lidl, Wild & Wijn Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 gr lamskoteletten ¼ citroenschil 1 dl witte wijn 200 ml honing portsaus 2 laurierblaadjes 2...
door webmaster | dec 8, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Gevulde kalkoen (2) zelf vullen Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 8 a 12 pers | ruim 3 uur | 2012.11.22 – de Volkskrant (België) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kalkoen van 3 à 4 kilo 300 gram kalfsgehakt 200 gram kippenlever 4 sneetjes geroosterd...
door webmaster | dec 8, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Gevulde kalkoen (1) reeds gevuld bij de Colruyt zelf Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 8 a 12 pers | ruim 2 uur | 2014.12.03 Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 verse gevulde kalkoen (± 3,5 kg, deze is bij de...
door webmaster | dec 8, 2014 | Bijgerechten, Hoofdgerechten, Aardappelen
Gratin Dauphinois feestelijk gerecht, past perfect bij bv de kerstdagen Omschrijving | Hoofdgerecht/ Bijgerecht/ 4 pers | ruim 60 min | 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert Een beetje van mijzelf, van thuis uit...
door webmaster | dec 8, 2014 | Bijgerechten, Hoofdgerechten, Aardappelen
Creatief met puree Omschrijving | Hoofdgerecht/ bijgerecht/ 4 pers | 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert Uitgelichte afbeelding Bereiding Kastanjepuree: bij wild Meng aardappelpuree met kastanje puree (blik) en werk...
door webmaster | dec 8, 2014 | Hoofdgerechten, Wild
Hertenkalfsgebraad Hertenkalfgebraad met mosterdsaus en wintergroenten Omschrijving | Hoofdgerecht/ wild/ 4 pers | minder dan 60 min. | 2013.10.23 – Colruyt inspiratiefolder, wild voor iedereen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g hertenkalfgebraad 500...