Omschrijving
Hoofdgerecht | vis | 4 pers
Bereidingstijd: 2 x 25 min
Bron: 2015.01.28 – Okay folder, Voordeel Festival
Ingrediënten:
- 4 kabeljauwhaasjes
- 1 paprikamengsel
- ½ plantje basilicum
- 1 teentje knoflook
- 100 gr gratinmix (geraspte kaas)
- 2 dl room
- 1 el mosterd op traditionele wijze
- 1 el olijfolie
- P&z
Bereiding
- Dep de vis goed droog met keukenpapier
- Snij de paprika’s in 2 en verwijder de pitjes en de zaadlijsten, snij in fijne reepjes
- Snipper het knoflook en het basilicum fijn
- Verwarm de oven voor op 180°C
- Vet een ovenschaal in met de olijfolie en leg er de vis in.
- Kruid met p&z, verdeel der de paprikareepjes over.
- Meng de room met de mosterd, de fijngesnipperde knoflook, de basilicum en de kaas
- Giet alles over de vis en zet 25 min. in de voorverwarmde oven.