Kabeljauw uit de oven 2

Kabeljauw uit de oven

Omschrijving

| Hoofdgerecht/ 4 pers

| 2 x 25 min

| 2015.01.28 – Okay folder, Voordeel Festival

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 4 kabeljauwhaasjes
  • 1 paprikamengsel
  • ½ plantje basilicum
  • 1 teentje knoflook
  • 100 gr geraspte kaas
  • 2 dl room
  • 1 el mosterd op traditionele wijze
  • 1 el olijfolie
  • P&z

Bereiding

  1. Dep de vis goed droog met keukenpapier
  2. Snij de paprika’s in 2 en verwijder de pitjes en de zaadlijsten, snij in fijne reepjes
  3. Snipper het knoflook en het basilicum fijn
  4. Verwarm de oven voor op 180°C
  5. Vet een ovenschaal in met de olijfolie en leg er de vis in.
  6. Kruid met p&z, verdeel der de paprikareepjes over.
  7. Meng de room met de mosterd, de fijngesnipperde knoflook, de basilicum en de kaas
  8. Giet alles over de vis en zet 25 min. in de voorverwarmde oven.

 

Categorieën

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten