door webmaster | feb 15, 2015 | Vis, Hoofdgerechten
Gebakken zalm met linguine in romige doperwtjessaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 30 min | 2014.04.23 – Colruyt inspiratiefolder: een geslaagd feest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Atlantische zalmhaasjes (diepvries) 500 g erwten (diepvries) 50 g...
door webmaster | feb 15, 2015 | Vis, Hoofdgerechten
Kabeljauwhaasje met broccoliroosjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 35 min | 2015.02.11 – Okay reclamefolder; Lekker thuis Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 kabeljauwhaasjes 200 gr gerookte spekreepjes 400 gr broccoliroosjes 2 cm gember 850 gr...
door webmaster | feb 15, 2015 | Hoofdgerechten, Aardappelen
Aardappeltjes met rozemarijn uit de oven Omschrijving | Hoofdgerecht/ bijgerecht/ 4 pers | ± 45 min | gekregen van een collega, tijdschrift onbekend Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kg aardappelen Paar takjes rozemarijn Bolletje knoflook Olijfolie Grof zeezout...
door webmaster | feb 2, 2015 | Pasta's, Hoofdgerechten, Vis
Tagliatelle zalm en pastinaak Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4 pers | 10 min voorber., 20 min bereiding, 10 min oven, | 2015.01.02 Okay reclamefolder, Smakelijk 2015 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 zalmfilets 4 sneetjes pancetta 500 gr pastinaak 2 takjes verse...
door webmaster | jan 30, 2015 | Vis, Hoofdgerechten
Kabeljauw uit de oven Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 2 x 25 min | 2015.01.28 – Okay folder, Voordeel Festival Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 kabeljauwhaasjes 1 paprikamengsel ½ plantje basilicum 1 teentje knoflook 100 gr geraspte kaas 2 dl room 1 el...
door webmaster | jan 30, 2015 | Varkensvlees, Hoofdgerechten
Irse Varkensmignonettes met zoet witloof Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 10 + 25 min | 2015.01.28 – Okay folder, Voordeel Festival Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Varkensmignonettes 10 stronken witlof Fijngesneden peterselie 800 gr aardappelen 3 el zure...