Bonensalade parmaham

Bonensalade parmaham

Lauwwarme bonensalade met parmaham Omschrijving | Hoofdgerecht/ groenten/ 4 pers | ± 20 min | herfst 2016, seizoenmagazine Plus Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 6 el olijfolie 100 gr parmaham (Curdi d’Italia) 450 gr sperziebonen (diepvries) 150 gr tuinerwten extra...
Gegrilde hertenbiefstuk …

Gegrilde hertenbiefstuk …

Gegrilde hertenbiefstuk Gegrilde hertenbiefstuk met stoofperen chutney & pastinaakstamppot Omschrijving | Hoofdgerecht/ Wild/ 4 pers | ± 1 uur + afkoelen | herfst 2016, seizoenmagazine Plus Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Chutney 500 gr stoofperen 1 rode ui...
Bloemkoolcouscous

Bloemkoolcouscous

Bloemkoolcouscous Omschrijving | |Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 20 min | 2016, herfst seizoenmagazine Plus Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 bloemkool (in roosjes) 1 rode peper, zonder zaadjes en fijngehakt 1 limoen 4 el olijfolie extra vièrge 2 sjalotjes fijngehakt 4...
Selderijstamppot spruitjes

Selderijstamppot spruitjes

Knolselderij stamppot met spruitjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ groenten/ 4 pers | ± 45 min | herfst 2016, seizoenmagazine Plus Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 gr kruimige aardappelen 500 gr knolselder (in blokjes) 500 gr spruitjes (panklaar) 2 el olijfolie...
Mediterrane rode kool

Mediterrane rode kool

Mediterrane rode kool, uit de wok Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4 pers | 30 min | herfst 2016, seizoensmagazine Plus Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 el olijfolie 4 rundersaucijsjes 2 rode uien (gesnipperd) 600 gr rode kool (fijn gesneden) 1 bakje (250 gr)...
Plaattaart …

Plaattaart …

Smaakvolle plaattaart van tomaat, courgette en geitenkaas Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 a 6 pers | ± 50 min | infokaart Lidl, september 2016 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 300 g spitskool 1 teen knoflook 3 el olijfolie 600 g Roma tomaten 1 courgette 8 plakjes...