door webmaster | mei 2, 2017 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Kip Orloff Dit is een heerlijk en feestelijk gerecht van kipfilet met champignons en kaassaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 30 min | van thuis uit meegekregen, familie recept Uitgelichte afbeelding Ingrediënten olijfolie (om in te bakken) 2 kipfilets a 200 gr...
door webmaster | apr 30, 2017 | Varkensvlees, Hoofdgerechten
Cordon bleu met wortelen en een fruitig sausje Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 25 min | 2017.01.11 – Infofolder Okay (Colruyt group) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 cordon bleus 800 gr wortelen 1 sinaasappel 2 takjes verse tijm 1 ui 3 el boter 2 el...
door webmaster | apr 30, 2017 | Vis, Hoofdgerechten
Schelvis prei & gremolata Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 35 min | 2017.01.11 – Infofolder Okay (Colruyt group) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 schelvishaasjes 125 gr grijze garnalen 800 gr preiwit ¼ onbehandelde citroen ½ plantje dille ½ plantje platte...
door webmaster | apr 30, 2017 | Vis, Hoofdgerechten
Roodbaars knolselderpuree Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 35 minuten | 2017.02.22 – Infofolder Okay (Colruyt group) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 roodbaars haasjes 1 knolselder 1 plantje platte peterselie 800 gr aardappelen 2 dl lichte room 2 el boter 2...
door webmaster | apr 30, 2017 | Vis, Hoofdgerechten, Quiches
Quiche zalm & spinazie Omschrijving | |Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 1 uurtje werk | 2017.03.08 – Infofolder Okay (Colruyt group) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 Atlantische zalmfilets 400 gr verse spinazie 1,5 dl room 100 gr fetablokjes 1 el boter 5 eieren 1 rol...
door webmaster | apr 30, 2017 | Hoofdgerechten, Varkensvlees
Mignonnette met puree en romige venkel Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ±40 min | 2017.03.08 – Infofolder Okay (Colruyt group) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Varkensmignonettes 3 wortelen 2 venkelknollen 800gr aardappelen 2 dl lichte room 2 el boter 1...