Kleurrijke wraps met korianderdressing

Omschrijving

 | hoofdgerecht | 4 pers

 | klein half uurtje

 | 2017.09.06 – Colruyt inspiratiefolder, Gevarieerd en snel klaar

Ingrediënten

  • 175 g vegetarische wokreepjes (versmarkt)
  • 450 g voorgesneden champignons (versmarkt)
  • 3 Romeinse slaharten
  • 3 lente-uitjes
  • 1 gele paprika
  • 0.5 citroen
  • 1 plantje koriander (vers)
  • 100 g Griekse yoghurt
  • 4 wraps (volkoren)
  • 2 eetl. olijfolie
  • zwarte peper (molen)
  • zout

Bereiding

  1. Snij de lente-uitjes in fijne ringen.
  2. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in fijne reepjes.
  3. Pers de halve citroen.
  4. Snij de Romeinse slaharten in reepjes van 1 cm.
  5. Snipper de koriander fijn.
  6. Verhit 1 eetl. olijfolie in een grote pan en roerbak de vegetarische wokreepjes 5 min.
  7. Voeg de paprika toe en bak nog 4 min. Haal uit de pan.
  8. Maak een dressing met de Griekse yoghurt, de fijngehakte koriander, het citroensap, zwarte peper en zout.
  9. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de champignons 5 min.
  10. Kruid met zwarte peper en zout.
  11. Voeg de reepjes Romeinse sla toe en laat nog 2 min. stoven.
  12. Verdeel de vegetarische reepjes, de champignons en de dressing over de wraps.
  13. Vouw 1 kant van de wraps naar binnen en rol strak op.

Voedingswaarde

  • Energie: 386 Kcal
  • Koolhydraten: 45.4 gr
  • Eiwitten: 18.7 gr
  • Vetten: 13.9r