Zalmfilet, kruiden, rode peper

Zalmfilet, kruiden, rode peper

Zalmfilet met kruiden en rode peper Omschrijving | Hoofdgerecht/ 6 pers | klein half uurtje. Kan 12 u van tevoren worden voorbereid | 24Kitchen, Mary Berry’s foodproof cooking Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 280 gr volle roomkaas 30 g Parmezaanse kaas, fijn...
Everzwijnenragout …

Everzwijnenragout …

Everzwijnenragout met butternut-pompoen en spinazie Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | totaal 1:45 uur | 2018.11.21 – Colruyt Inspiratiefolder; Winterse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kg everzwijnenragout 400 g verse spinazie 1 butternut pompoen 1...
Hertenrack vanille-portosaus

Hertenrack vanille-portosaus

Hertenrack vanille-portosaus Op het internet zijn veel recepten te vinden voor hertenrack. Uiteindelijk heb ik zelf een keuze gemaakt en zelf een samenstelling gemaakt uit een paar gevonden recepten op het net. Dit recept leent hem ideaal voor de kerstdagen. Hoop dat...
Kalfsblanquette (2)

Kalfsblanquette (2)

Kalfsblanquette met chipolata en raapjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | totaal 1,5 uur | 2018.11.21 – Colruyt inspiratiefolder; Winterse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g kalfsblanquette 2 chipolata’s 1 bosje raapjes 1 prei 0.5 citroen 4 takjes...
Tajine: lam en rozijnen

Tajine: lam en rozijnen

Tajinne van Lam met rozijnen Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers |  voorbereiding 1:40 u / bereiding 1:25 u | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder: Koken met 5 ingrediënten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kg lamsbout 1 ui 50 g amandelschilfers 1 tl. sesamzaad...
Roodbaars uit de oven

Roodbaars uit de oven

Roodbaars met kruidensaus en tomaten uit de oven Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | alles bij elkaar een klein uurtje | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder: Koken met 5 ingrediënten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g roodbaarsfilets (diepvries) 3 takjes...