door webmaster | feb 2, 2019 | Vis, Hoofdgerechten
Zalmfilet met kruiden en rode peper Omschrijving | Hoofdgerecht/ 6 pers | klein half uurtje. Kan 12 u van tevoren worden voorbereid | 24Kitchen, Mary Berry’s foodproof cooking Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 280 gr volle roomkaas 30 g Parmezaanse kaas, fijn...
door webmaster | jan 3, 2019 | Hoofdgerechten, Wild
Everzwijnenragout met butternut-pompoen en spinazie Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | totaal 1:45 uur | 2018.11.21 – Colruyt Inspiratiefolder; Winterse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kg everzwijnenragout 400 g verse spinazie 1 butternut pompoen 1...
door webmaster | dec 23, 2018 | Hoofdgerechten, Wild
Hertenrack vanille-portosaus Op het internet zijn veel recepten te vinden voor hertenrack. Uiteindelijk heb ik zelf een keuze gemaakt en zelf een samenstelling gemaakt uit een paar gevonden recepten op het net. Dit recept leent hem ideaal voor de kerstdagen. Hoop dat...
door webmaster | dec 1, 2018 | Rundvlees, Hoofdgerechten
Kalfsblanquette met chipolata en raapjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | totaal 1,5 uur | 2018.11.21 – Colruyt inspiratiefolder; Winterse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g kalfsblanquette 2 chipolata’s 1 bosje raapjes 1 prei 0.5 citroen 4 takjes...
door webmaster | nov 27, 2017 | Hoofdgerechten, Schaap/ Lam
Tajinne van Lam met rozijnen Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | voorbereiding 1:40 u / bereiding 1:25 u | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder: Koken met 5 ingrediënten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kg lamsbout 1 ui 50 g amandelschilfers 1 tl. sesamzaad...
door webmaster | nov 27, 2017 | Vis, Hoofdgerechten
Roodbaars met kruidensaus en tomaten uit de oven Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | alles bij elkaar een klein uurtje | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder: Koken met 5 ingrediënten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g roodbaarsfilets (diepvries) 3 takjes...