door webmaster | dec 23, 2018 | Hoofdgerechten, Wild
Hertenrack vanille-portosaus Op het internet zijn veel recepten te vinden voor hertenrack. Uiteindelijk heb ik zelf een keuze gemaakt en zelf een samenstelling gemaakt uit een paar gevonden recepten op het net. Dit recept leent hem ideaal voor de kerstdagen. Hoop dat...
door webmaster | dec 1, 2018 | Rundvlees, Hoofdgerechten
Kalfsblanquette met chipolata en raapjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | totaal 1,5 uur | 2018.11.21 – Colruyt inspiratiefolder; Winterse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g kalfsblanquette 2 chipolata’s 1 bosje raapjes 1 prei 0.5 citroen 4 takjes...
door webmaster | nov 27, 2017 | Hoofdgerechten, Schaap/ Lam
Tajinne van Lam met rozijnen Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | voorbereiding 1:40 u / bereiding 1:25 u | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder: Koken met 5 ingrediënten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kg lamsbout 1 ui 50 g amandelschilfers 1 tl. sesamzaad...
door webmaster | nov 27, 2017 | Vis, Hoofdgerechten
Roodbaars met kruidensaus en tomaten uit de oven Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | alles bij elkaar een klein uurtje | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder: Koken met 5 ingrediënten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g roodbaarsfilets (diepvries) 3 takjes...
door webmaster | nov 27, 2017 | Pasta's, Salades, Hoofdgerechten
Halloumi couscous Fruitige couscous met halloumi Omschrijving | Hoofdgerecht/ salade/ 4 pers | ± 45 min | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder; Koken met 5 ingrediënten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 courgettes 1 granaatappel 1 citroen (enkel het sap) 1...
door webmaster | nov 22, 2017 | Varkensvlees, Hoofdgerechten
Cordon bleu met broccolipuree Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ongeveer half uurtje | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder; Koken met 5 ingrediënten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 cordon bleus 800 g aardappelen 2 broccoli’s 3 el. boter 1 dl melk...