Everzwijnenragout …

Everzwijnenragout …

Everzwijnenragout met butternut-pompoen en spinazie Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | totaal 1:45 uur | 2018.11.21 – Colruyt Inspiratiefolder; Winterse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kg everzwijnenragout 400 g verse spinazie 1 butternut pompoen 1...
Hertenrack vanille-portosaus

Hertenrack vanille-portosaus

Hertenrack vanille-portosaus Op het internet zijn veel recepten te vinden voor hertenrack. Uiteindelijk heb ik zelf een keuze gemaakt en zelf een samenstelling gemaakt uit een paar gevonden recepten op het net. Dit recept leent hem ideaal voor de kerstdagen. Hoop dat...
Kalfsblanquette (2)

Kalfsblanquette (2)

Kalfsblanquette met chipolata en raapjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | totaal 1,5 uur | 2018.11.21 – Colruyt inspiratiefolder; Winterse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g kalfsblanquette 2 chipolata’s 1 bosje raapjes 1 prei 0.5 citroen 4 takjes...
Tajine: lam en rozijnen

Tajine: lam en rozijnen

Tajinne van Lam met rozijnen Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers |  voorbereiding 1:40 u / bereiding 1:25 u | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder: Koken met 5 ingrediënten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kg lamsbout 1 ui 50 g amandelschilfers 1 tl. sesamzaad...
Roodbaars uit de oven

Roodbaars uit de oven

Roodbaars met kruidensaus en tomaten uit de oven Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | alles bij elkaar een klein uurtje | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder: Koken met 5 ingrediënten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g roodbaarsfilets (diepvries) 3 takjes...
Couscous met halloumi

Couscous met halloumi

Halloumi couscous Fruitige couscous met halloumi Omschrijving | Hoofdgerecht/ salade/ 4 pers | ± 45 min | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder; Koken met 5 ingrediënten  Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 courgettes 1 granaatappel 1 citroen (enkel het sap) 1...