door webmaster | aug 4, 2020 | Bijgerechten, Hoofdgerechten, Groenten, Brunch/ lunch
Bleekselderij, druiven en feta Omschrijving | Salade to go/ 4 pers | 15 min | 2020.04 – Boodschappen/Plus magazine: De lentekeuken. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 handjes walnoten 4 stengels bleekselderij (in dunne ringen) ½ komkommer (in blokjes) 125 gr witte...
door webmaster | aug 4, 2020 | Warme voorgerechten, Hapjes met groenten, Aperitiefhapjes, Hoofdgerechten, Groenten
Asperge-omeletrolletjes Omschrijving | goed voor 4 pers | ongeveer 35 min | 2020.04 – Boodschappen/Plus magazine: De lentekeuken. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 el zonnebloemolie 6 eieren, losgeklopt 12 witte asperges 8 plakjes gerookte kipfilet ½ bosje...
door webmaster | aug 4, 2020 | Groenten, Hoofdgerechten
Asperges met bloemkool Een heerlijk (bij)gerecht voor op een feestelijke tafel, bv Pasen Omschrijving | Hoofdgerecht/ groenten/ 4 pers | ± 15 min voorbereiding/ 40 min oven | 2020.04 – Boodschappen/plus magazine: De Lentekeuken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 30...
door webmaster | aug 3, 2020 | Rundvlees, Hoofdgerechten, Specifiek, Allergiiën
Chilli con Carne Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers/ kan ook voor mensen met allergie | ongeveer 20 min | Recept uit eigen keuken | zelfgemaakte kruidenmix voor mensen met een allergie vindt je hier. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 gr rundergehakt 450 gr...
door webmaster | aug 3, 2020 | Kruiden, Allergiiën, Hoofdgerechten, Specifiek
Zelf kruidenmix maken voor Chili con Carne Omschrijving | kruiden algemeen | paar minuten | 2019.04.10 – Colruyt inspirartiefolder; Buiten gewoon Pasen vieren. | glutenvrije kruidenmix Uitgelichte afbeelding Ter info Met dit recept maak je heerlijk je eigen...
door webmaster | aug 3, 2020 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Kippenbouten in braadzak Omschrijving | Hoofdgerecht/ 2 pers | 30 min | gezien op “voedingscentrum” Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 prei 2 tomaten Provençaalse kruiden 2 kippenbouten paprikapoeder braadzak met sluiting Bereiding Warm de oven voor op...