Stoofpeertjes

Omschrijving

| 4 porties

| 2 uur

| 24Kitchen, Miljuschka, stoofperen

Ingrediënten

  • 1.5 kg stoofperen
  • 150 g witte basterdsuiker
  • 1 fles witte wijn
  • 2 zakjes chai thee
  • 1 vanillestokje

Bereiding

  1. Maak de stoofperen schoon.
  2. Giet de wijn met de suiker in de pan en breng aan de kook.
  3. Draai het vuur uit en doe de theezakjes in het vocht.
  4. Doe de deksel op de pan en laat 5 minuten staan.
  5. Halveer het vanillestokje en schraap het merg eruit.
  6. Voeg de vanille en stoofperen toe aan de siroop.
  7. Haal de theezakjes eruit.
  8. Knijp even goed het vocht eruit.
  9. Breng opnieuw aan de kook en laat pruttelen totdat de peertjes zacht zijn.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten