door webmaster | sep 17, 2022 | Bakkerij, Vullingen & Toppings
Ganache maken van Pure, melk of witte chocolade Omschrijving | topping/ per portie | ± 10 a 15 min | op diverse internet pagina’s gevonden Uitgelichte afbeelding foto heb ik gevonden bij Rutger bakt Ingrediënten puur: 100 ml slagroom en 100 gram pure chocolade...
door webmaster | aug 11, 2022 | Gebak, Bakkerij
Een klassieke appelkruimeltaart Omschrijving | gebak/ 12 pers | ± 2 uur | gevonden op internet en een beetje van mijzelf Uitgelichte afbeelding Ingrediënten deeg 450 gram bloem 15 gram bakpoeder 160 gram suiker 2 eieren 200 gram roomboter op kamertemperatuur (alles...
door webmaster | aug 11, 2022 | Bakkerij, Gebak
Slagroomtaart met aardbeien overgoten met ganache een feestelijke taart voor bv verjaardag Omschrijving | Gebak/ 1 taart, 12 pers | ± 1 uur | Eigen creatie. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Deeg/biscuit 7 eieren 190 gr witte suiker 18 gr (2z) vanillesuiker, of 2...
door webmaster | jun 6, 2022 | Bakkerij, Vullingen & Toppings
Lemon Curd zelf maken is helemaal niet zo moeilijk en vooral super lekker Omschrijving | bakkerij/ gebak/ vullingen & toppings | ± neem vooral de tijd ! | gevonden bij Laura’s bakkery Uitgelichte afbeelding Ingrediënten rasp van 2 flinke citroenen sap van 2...
door webmaster | jun 6, 2022 | Gebak, Bakkerij
Lemon meringue taart Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 30 a 45 min | gebaseerd op basis moskovisch beslaghier hier op deze site Uitgelichte afbeelding Ingrediënten dit taartje is gemaakt met een springvorm van 20 cm 4 eieren 120 gr suiker 1 zakje vanillesuiker...
door webmaster | jun 6, 2022 | Gebak, Bakkerij
Aardbeien-Citroencake met witte chocolade Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 12 porties | ± 90 min + 30 min bakken | gezien op facebook en gevonden bij “Bakken.nl” Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Citroen-biscuit (∅ 26 cm) Aardbeien met witte chocolade...