Gesmolten chocolade soufflé

Gesmolten chocolade soufflé

Zin in een overheerlijk dessert met een apart tintje? Deze is super lekker!!! Omschrijving | Dessert/ 4 a 6 pers | 39 min  + 17 min afbakken | James Park, via facebook en min of meer aangepast naar eigen smaak Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 190 ml  (volle) melk...
Russische oliebollen

Russische oliebollen

Russische oliebollen Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ hartig en/of zoet | ± 1 uur | gekregen uit de vriendenkring. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 (250) gr kwark (platte kaas) 2 (1) eieren 1 (½) klp bicarbonaat 125 (80) gr suiker 300 (150) gr gewone bloem...
Notenbrood

Notenbrood

Notenbrood Omschrijving | bakkerij/ broden/ 1 brood | ongeveer 2 uur | gekregen van een kennis en een beetje van mijzelf Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Lauwe melk 350 ml (of 225 melk en 125 water) Boter 50 gram Lichte basterdsuiker 20 gram Zout 10 gram Tarwebloem...
Worteltaart …

Worteltaart …

Worteltaart uit eigen keuken Op internet zijn vele recepten te vinden. Uiteindelijk heb ik zelf een samenstelling gemaakt en (al zeg ik het zelf) het resultaat was het meer dan waard. Heerlijk, Goddelijk... Onderaan zie je 2 variaties Omschrijving | Bakkerij/ gebak/...
Raw Carrot Cake

Raw Carrot Cake

Raw Carrot Cake Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 4 pers | 40 min | 2014.07.05 – Veronica Magazine, Lifestyle, Food&Fun Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor de roomkaas 300 gr rauwe cashewnoten (min 4 uur in water geweekt) 16 geweekte dadels ¼  el...
Kersenvlaai

Kersenvlaai

Kersenvlaai Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 a 10 pers | 45 min | 24Kitchen; Chef: Rudolph van Veen – en een beetje van mijzelf Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Vlaaideeg Banketbakkersroom 200 g bloem 30 g boter 1 zakje gedroogde gist 100 ml melk 2 el suiker...