door webmaster | apr 27, 2014 | Gebak, Bakkerij
Basisrecept voor zandkoekjes Wat je ook kiest, hartige quiches en pizza’s of zoete koeken, de basis wordt altijd gevormd door het deeg. Dit recept kun je ook gebruiken om koekjes van te bakken. Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ zanddeeg afhankelijk van je doel |...
door webmaster | apr 13, 2014 | Gebak, Bakkerij
Vanille-Citroen-room-kaastaart met aardbeien Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 pers | 1½ a 2 uur. | Buitenleven magazine, juli-aug 2011 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 12 volkoren bescuitjes 50 gr boter 500 gr verse roomkaas 120 gr fijne kristalsuiker 1 el bloem...
door webmaster | apr 7, 2014 | Broden
Focaccia brood Omschrijving | bakkerij/ broden/ Italiaans brood | voorbereiding 10 min/ 1e rijzing 1 u/ 2e rijzing 20 a 30 min/ bakken 25 min | Buitenleven magazine, juli-aug 2011 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Deeg 450 gr bloem 1 tl zout 1 tl suiker 4 el...
door webmaster | apr 4, 2014 | Bakkerij, Gebak, Hartige taarten
Kersenpannenkoekjes Omschrijving | bakkerij/ hartige taarten/ pannenkoeken/ 4 pers | ongeveer 30 min |Allerhande magazine, december 2012 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 flesje pannenkoekenmix naturel (100 g) 200 ml halfvolle melk ½ potje kersen zonder pit op...
door webmaster | mrt 29, 2014 | Broden
Belgische Rozijnenbrood Rozijnen kunnen ook vervangen worden door chocoladeparels Omschrijving | Bakkerij/ broden/ 1 rozijnenbrood | deeg maken, paar min/ 1e rijzing 40 min/ 2e rijzing 45 min/ bakken 30 min | van thuis uit meegekregen Uitgelichte afbeelding...
door webmaster | mrt 29, 2014 | Hartige taarten, Hoofdgerechten, Pizza's
Pizzarette om gezellig samen te tafelen en je eigen pizza samen te stellen Omschrijving | Hoofdgerechten/ pizza/ gezelligheid | ± 45 a 50 min | Ingesloten recept bij de pizzarette + verder eigen invulling. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor pizzadeeg NB: voor...