Sesambrood

Sesambrood

Sesam-vlecht-brood Omschrijving | bakkerij/ broden/ zoet brood/ voor 2 middelgrote vlechtbroden |  voorbereiding: 15 min/ rijzen 1x 1 u, 2e x 45 min/ bakken 35 a 40 min | los blaadje uit een oud tijdschrift, datum? Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 zakjes (7 gr)...
Brownie’s…

Brownie’s…

Brownie's op een bedje van crème Anglaise Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 pers | 40 min | 2014.11.05 – Okay folder Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Brownie 1 el + 275 gr boter (op kamertemperatuur) 400 gr Côte d’Or Carré hazelnoten 300 gr suiker 100 gr...
Frangipane …

Frangipane …

Frangipanne met rood fruit Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 5 stuks | meer dan 60 min | 2014.04.09 – Colruyt inspiratiefolder, Heerlijke menu’s voor Pasen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 100 g rood fruit 1 onbehandelde citroen 200 g boter (op kamertemperatuur) 3...
Belgische boterkoeken (1)

Belgische boterkoeken (1)

Belgische boterkoeken (1) Omschrijving | bakkerij/ broden/ ± 8 boterkoeken | neem ruim de tijd, desnoods 2 dagen als je het deeg rustig wilt laten rijzen | VTM koken/ boterkoeken/ Piet Huysentruyt Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 gr bloem 25 gr echte boter...
Oliebollen, opa’s recept

Oliebollen, opa’s recept

Oliebollen, opa's recept Niets gaat boven een oeroud eigen recept. Dit familierecept wordt bij ons nog regelmatig gebruikt en houden we zeker in ere. Dank aan onze lieve opa Slembrouck. Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 6 pers | neem ruim de tijd | Dit recept zoals mijn...
Gesmolten chocolade soufflé

Gesmolten chocolade soufflé

Zin in een overheerlijk dessert met een apart tintje? Deze is super lekker!!! Omschrijving | Dessert/ 4 a 6 pers | 39 min  + 17 min afbakken | James Park, via facebook en min of meer aangepast naar eigen smaak Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 190 ml  (volle) melk...