Crumble-cake abrikozen…

Crumble-cake abrikozen…

Crumblecake met abrikozen en blauw bessen Omschrijving | Dessert/ 10 pers  | 20 min + 45 min in de oven | 2017.07.16 – Colruyt inspiratiefolder, Barbeque elke keer anders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 10 abrikozen 250 g blauwe bessen 200 g boter 150...
Ovenverse kruidenbroodjes

Ovenverse kruidenbroodjes

Ovenverse kruidenbroodjes Omschrijving | bakkerij/ broden/ 8 kleine broodjes | 30 min | 2014.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; Op z’n zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 zakje pizzadeeg ‘klaar in 1 min’ 1 takje verse tijm 1 takje rozemarijn (vers) 1 takje...
Chocoladetaart …

Chocoladetaart …

Ovenverse chocoladetaart met sinaasappel Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 pers | 20 + 35 min | 2014.04.23 – Colruyt inspiratiefolder; een geslaagd feest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 8 bolletjes vanilleroomijs 1 onbehandelde sinaasappel 85 g koude boter 3...
Kruimeldeeg zelf maken

Kruimeldeeg zelf maken

Kruimeldeeg zelf maken Zoet kruimeldeeg, basisrecept – bestemd voor zoete taarten. Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ basisrecept | 10 min + 30 min laten rusten | van thuis uit meegekregen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 300 gr bloem 200 gr koude roomboter (in...
Frisse citrustaart

Frisse citrustaart

Frisse citroentaart Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 pers | 40 min + 35 min in de oven + 4 uur afkoelen | Libelle, jaargang en nr ? Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor de biscuit 6 eieren 180 gr suiker 120 gr bloem 60 gr maïszetmeel ½ klp geraspte citroenschil...
Perentaart

Perentaart

Perentaart Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 6 a 8 pers | 30 min + 40 min in de oven | Libelle, jaargang en nr ? Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 100 gr boter, op kamertemperatuur + wat extra 1 groot ei 100 gr poedersuiker 100 gr amandelpoeder 100 gr bloem 1 rol...