door webmaster | sep 17, 2016 | Gebak, Bakkerij
Havermoutmuffins met blauwe bessen Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 12 stuks | 25 min | 2016.08 AH, koken voor Kids Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 200 gr winterpeen (vind ik persoonlijk iets te veel, mijn advies zou zijn 100 gr of zelfs weglaten) 275 gr volkoren...
door webmaster | jun 25, 2016 | Gebak, Bakkerij
Red Velvet Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 a 10 pers | 15 min + 30 a 35 min afbakken | info-magazine 2016 van Versloot Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Beslag 120 gr boter, op kamertemperatuur + wat extra om in te vetten 300 gr kristalsuiker 3 biologische eieren...
door webmaster | mei 8, 2016 | Broden, Bakkerij
PopOvers, van Martha Stewart Ter informatie Een aantal afleveringen van Martha Bakes heb ik opgenomen en voor de recepten ben ik met pen en papier aan de slag gegaan tijdens de uitzendingen van 24Kitchen. Op die manier kwam ik aan de uitwerking van de recepten wat ik...
door webmaster | apr 19, 2016 | Gebak, Bakkerij
Rode bessen cupcakes met witte chocolade Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 12 stuks | ± 45 min | 24Kitchen, Chef: Rudolph van Veen, Rudolph’s bakery Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Basis cupcake beslag Topping met witte chocolade 200 g bloem 7 g bakpoeder 220 g...
door webmaster | mrt 31, 2016 | Gebak, Bakkerij
Rabarbertaart (2) Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 a 10 pers | 25 min voorbereiding, 40 min bakken + 1 uur wachten | allerhande, nr en jaartelling niet meer bekend Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 eieren 150 g roomboter 350 g bloem 4 el witte basterdsuiker 500 g...
door webmaster | mrt 27, 2016 | Broden, Bakkerij
Briochebrood Omschrijving | bakkerij/ broden/ 1 brood voor ong 8 pers | ongeveer 4 uur | 24Kitchen, chef: Rudolph van Veen, Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Briochebrood 235 g roomboter 335 g bloem 1 mespuntje zout 50 ml melk 7 gr gist 20 g suiker 4 eieren Extra...