door webmaster | apr 18, 2019 | Bakkerij, Broden
Paasbrood met parelsuiker Omschrijving | Paasbrood, feestelijk | meer dan een uur | 2019.04.10 – Colruyt inspirartiefolder; Buiten gewoon Pasen vieren. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 0.5 onbehandelde citroen (bio) 50 g boter 125 ml melk 3 eieren (+ 1 eidooier) 15...
door webmaster | apr 14, 2019 | Broden, Bakkerij
Frambozencroissants Omschrijving | croissants | ± 10 a 14 stuks | 2:30 min + wachttijden tussendoor | Foodies magazine, april 2019 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Deeg 500 gr (Zeeuwse)bloem 50 g (fijne kristal) suiker 10 g zout 25 g verse gist verkruimeld (NB:...
door webmaster | mrt 31, 2019 | Broden, Bakkerij
Rijk gevuld krentenbrood Omschrijving | feestelijk brood | ongeveer 30 min | gevonden op internet bij broodbakshop & een beetje van mijzelf Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 475 gram tarwebloem 9 gram droge gist 20 gram suiker (zelf gebruik ik de lichtbruine...
door webmaster | mrt 22, 2019 | Gebak, Hartige taarten, Bakkerij
Worteltaart Omschrijving | bakkerij/ hartig gebak/ 8 a 10 pers | 20 min voorbereiding, 30 min afbakken | Variant op het recept van Laura’s bakery Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor deze taart heb ik 2 rechthoekige vormen (Ikea) gebruikt van 25 x 20 cm.Voor...
door webmaster | feb 9, 2019 | Gebak, Bakkerij
Muesli repen Omschrijving | Bakkerij/ klein gebak/ tussendoortjes/ 12 a 14 stuks | 10 min voorbereiding, 30 min afbakken | Gevonden op Laura’s bakery Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 260 gram havervlokken 120 gram noten en zaden (gemengd) 150 gram ontpitte...
door webmaster | jan 31, 2019 | Gebak
Droge vanille wafeltjes Omschrijving | Bakkerij/ klein gebak/ 6 a 8 porties | ongeveer een uurtje | van thuis uit meegekregen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 250 gr. Roomboter 300 gr. Suiker (+ naar wens 2 z. vanillesuiker) 4 eieren (eidooiers en wit gescheiden)...