door webmaster | feb 29, 2020 | Gebak, Bakkerij, Basis bakrecepten
Basisrecept cupcakes Volgens meesterchef Rudolph van Veen via 24Kitchen. Ondertussen al aardig wat uitgeprobeerd maar dit basisrecept blijft het goed doen. Het gebruik van olie maakt de cupcake wat luchtiger dan de meer bekende botervariant. Toch liever een...
door webmaster | jan 12, 2020 | Gebak, Bakkerij
Wortelblondies Deze wortelblondies met roomkaas zijn een variatie/ kruising op de klassieke brownies en carrotcake. Zelf vond ik dit een heerlijkheid. Succes verzekerd dus. Aan u de keuze om dit ook uit te proberen Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ goed voor ± 9 a 12...
door webmaster | okt 23, 2019 | Hartige taarten, Bakkerij
Ananas-wortel cake Omschrijving | bakkerij/ hartige cake/ ± 12 porties | 20 min voorbereiding/ 1 u bakken | facebook, tasty Uitgelichte afbeelding Ingrediënten olie, voor smeren 1 ½ kopjes volkoren meel(185 g) ⅓ beker biologische suiker (65 g) 1 ½ theelepel...
door webmaster | sep 8, 2019 | Gebak, Hartige taarten
Appel-quinoa-koekenpan Kaneel Appel Quinoa Koekenpan gebak Omschrijving | bakkerij/ hartig gezond gebakje voor bij de koffie | 6 á 8 porties | 15 min voorbereiding, 1 uur bakken, 15 min rusten | facebook, goodfull Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 thl kokosolie 2...
door webmaster | aug 20, 2019 | Gebak, Bakkerij
Vanille madeleines (1) een variatie op het eerder gepubliceert recept Omschrijving |Bakkerij/ gebak/ 12 stuks | 10 min voor het beslag, 20 min rusten, 10 min bakken (totaal 40 min) | 24Kithcen; chef: Rudolph’s Bakery Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 200 g boter...
door webmaster | aug 8, 2019 | Gebak, Bakkerij
Mini fruittaartjes Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 12 stuks | 40 min, 15 min oven & 1 uur wachten | via pinterest en wat aanpassingen van mijzelf Uitgelichte afbeelding Ingrediënten voor de taartbodems 180 gr koude boter 300 gr bloem 150 gr suiker 1 ei snufje zout...