door webmaster | jul 11, 2021 | Gebak, Bakkerij, Basis bakrecepten
Basisrecept voor soezen of eclairs Er zijn veel recepten voor soezenbeslag te vinden. Hier heb ik een basisrecept weergegeven wat bij mij wel succesvol verloopt. de verhoudingen in vocht geeft aan of je soezen meer of minder krokant zijn. Hier is gekozen voor de helft...
door webmaster | jul 11, 2021 | Bakkerij, Gebak
Eclairs/ soezen (2) Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 10 a 12 stuks | 10 min voor het beslag en ± 30 min voor het afbakken | van thuis uit meegekregen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Soezenbeslag 100 ml water 40 g boter 70 g bloem 2 medium eieren Banketbakkersroom...
door webmaster | jul 11, 2021 | Gebak, Bakkerij
Eclairs, soezen : Pàte a Choux Martha Steward geeft haar recepten niet vrij op de site van 24Kitchen. De uitzending heb ik opgenomen en stap voor stap zelf uitgewerkt. Hoop dat het voor de liefhebbers duidelijk werd weergegeven. Deze zijn gevuld met banketbakkersroom,...
door webmaster | jul 11, 2021 | Gebak, Bakkerij
Tarte Maison (feestelijke soezen) Gezien op 24Kitchen, chef Wim Balieu. Zijn recepten zijn niet terug te vinden. Deze aflevering opgenomen en zelf uitgewerkt tot dit recept. Zelf gemaakt met goed succes Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ goed voor 6 gebakjses | Tijd: ± 1...
door webmaster | jun 22, 2021 | Bakkerij, Desserts
Witte Chocolade-Munt-Cheesecake (5) Omschrijving | Dessert/6 pers | ongeveer 35 min | Philadelphiafoldertje, data onbekend Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Bodem 60 g koekjes naar eigen keuze, bijvoorbeeld petit beurre 25 g geroosterde amandelen 25 g gesmolten...
door webmaster | mei 9, 2021 | Gebak, Bakkerij
Japanse Cheesecake met een krokante bodem en frambozentopping Omschrijving | bakkerij/ gebak/ 8 a 12 porties | voorbereiding ± 10 min / bakken; 1:15u / 30 min laten rusten in de oven en 30 min afkoelen in de koelkast | gezien op faceboek & aanvulling van mijzelf....