door webmaster | dec 20, 2015 | Koude voorgerechten, Voorgerechten
Trio toastjes met zwarte pens Omschrijving | Voorgerecht, koud | 4 pers | ongeveer 120 min | 2015.12.16 – Okay folder; Smakelijke feestideeën Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 zwarte pensen met appel en calvados 40 g eendenlever 1 grannysmith-appel preikiemen 1...
door webmaster | dec 20, 2015 | Koude voorgerechten, Voorgerechten
Minicroques met coppa en peperkoektoast met eendenlever Omschrijving | Voorgerecht, koud | 4 pers | 20 min | 2015.12.16 – Okay folder; Smakelijke feestideeën Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 sneetjes coppa 2 medaillons eendenlever 50 g duo veldsla en rucola...
door webmaster | nov 22, 2015 | Warme voorgerechten, Voorgerechten
Crème van pompoen en appel met krokante cervelaat Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers | ± 50 min | 2015.10 – Dirk, magazine Uitgelichte afbeelding Ingrediënten zout verse kervel 3 el boter 400 cc appelsap 200 g cervelaatworst 800 g...
door webmaster | aug 30, 2015 | Koude voorgerechten, Voorgerechten
Gevulde artisjokharten met zalm Omschrijving | Voorgerecht, koud | 4 pers | minder dan 60 min | 2015.07.15 – Colruyt inspiratiefolder. Lekker Zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 150 g gerookte zalmsnippers 4 artisjokken 1 bakje tuinkers 1 citroen (enkel het...
door webmaster | aug 30, 2015 | Koude voorgerechten, Hapjes met groenten, Aperitiefhapjes, Voorgerechten
Italiaanse Bruschetta's Omschrijving | voorgerecht/ stokbrood met tappas… | paar min, klaar in een handomdraai | 2015.07.15 – Colruyt inspiratiefolder. Lekker Zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten stokbrood (bruin of wit naar keuze) pesto (groen of rood)...
door webmaster | mei 17, 2015 | Voorgerechten, Warme voorgerechten
Scampi’s met botersaus en couscous met peterseliewortel Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers | 30 min en 3 u marineren | 2014.12.17 – Colruyt inspiratiefolder. Geslaagde feesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 20 rauwe, gepelde zeewatergarnalen ‘scampi’...