door webmaster | nov 4, 2014 | Rundvlees, Hoofdgerechten
Côte à l’os dry aged met romige broccoli en gefrituurde krieltjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 60 min | 2014.04.09 – Colruyt inspiratiefolder, Heerlijke menu’s voor Pasen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 côte à l’os holstein dry aged (700 gr)...
door webmaster | okt 31, 2014 | Rundvlees, Hoofdgerechten
Kalfsblanquette familierecept Omschrijving | Hoofdgerecht/ 6 pers | 60 a 90 min | familierecept Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Vlees Groenten Bechamelsaus 2 l water 1 stengel prei 1 stengel bleekselderij 1 wortel 1 ui 1 teentje knoflook 1 takje tijm 1 takje...
door webmaster | okt 26, 2014 | Sausen, Rundvlees, Pasta's, Hoofdgerechten
Spaghettisaus "Al Ragú" Typisch Italiaanse spaghettisaus Omschrijving | Sausen/ bij vlees/ pasta/ 4 pers | meer dan 60 min | 2014.03.26 – Colruyt inspiratiefolder, Alle smaken van Italië Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 g gehakt van rund en varken 100...
door webmaster | sep 16, 2014 | Rundvlees, Hoofdgerechten, Groenten
Courgetteballetjes en rijst Omschrijving | Hoofdgerecht / 4 pers | 30 min | 2014 (voorjaar) Colruyt informatiekaartje uit de Colruyt winkel Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 gr gemarineerde runderreepjes 4 ronde courgettes 1 ui 10 gedroogde tomaten 250 gr witte...
door webmaster | sep 1, 2014 | Rundvlees, Hoofdgerechten
Kleurrijke groentebrochettes met Brazilian steak Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | paar minuten | 2014.06.04 – Colruyt inspiratiefolder, Barbeque Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Brazilian steaks 2 aubergines 250 g champignons 150 g kerstomaten 600...
door webmaster | aug 24, 2014 | Rundvlees
Biefstuk met sperzieboontjes en een melksausje Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 25 min | 2008.08.27 – Colruyt inspiratiefolder, handige tips Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 stukken biefstuk 300 gr fijne sperzieboontjes 300 gr boterbonen 1 ui 5 dl melk 2 el...