door webmaster | mrt 15, 2014 | Groenten, Pasta's, Hoofdgerechten
Gegratineerde tortellini met groene groenten Omschrijving | Hoofdgerecht/ groenten/ 4 pers | ± 60 min | Colruyt inspiratiefolder, boni voor elk moment 2014.03.12 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 courgettes 100 g rucola 2 takjes rozemarijn (vers) 1 teentje...
door webmaster | feb 28, 2014 | Vis, Hoofdgerechten
Pittige aardappelsalade met kippers (gerookte haringfilets) Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 15 + 45 min | 2014.03.11 – Colruyt inspiratiefolder, visfestival Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 kippers (= gerookte haringsfilets) 100 gr pancetta 150 gr verse...
door webmaster | feb 28, 2014 | Vis, Hoofdgerechten
Oosterse Zalmpapillot met venkelnoedels Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 15 + 30 min | 2014.03.11 – Colruyt inspiratiefolder, visfestival Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 zalmfilets 3 venkelknollen 1 limoen 4 cm gember 1 plantje koriander 2 kleine...
door webmaster | feb 28, 2014 | Vis, Hoofdgerechten, Quiches
Quinoa-quiche frutti di mare Omschrijving | |Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 25 min | 2014.03.11 – Colruyt inspiratie folder, visfestival Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 400 gr frutti di mare (diepvries) 400 gr verse spinazie 4 lente uitjes 4 eieren 100 gr ricotta 2 dl...
door webmaster | feb 27, 2014 | Vis, Hoofdgerechten
Gegratineerde visvinkjes met courgette-paprikasaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 50 min | 2014.03.11 – Colruyt folder Inspiratie, visfestival Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 6 visvinkjes van zalm en kabeljauw 400 gr paprikareepjes 2 courgettes 1...
door webmaster | feb 27, 2014 | Vis, Hoofdgerechten
Gepaneerde tilapia met kruidige koolrabi staafjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 15 min | 2014.03.11 – Colruyt inspiratiefolder, visfestival Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 tilapia filets (diepvries of vers) 4 koolrabi’s 1 plantje platte peterselie 6...