Spitskool gehakt & rijst

Spitskool met gehad en rijst

Even weinig tijd? Dan is dit een erg simpel, snel, makkelijk en erg lekker recept

Omschrijving

| Hoofdgerecht/ groenten/ 4 pers

| ±  15 min

| uit eigen keuken

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 1 spitskool
  • 1 ui
  • 600 gr mager rundergehakt
  • kruiden: p&z, kerriepoeder

Bereiding

  1. snij de spitskool fijn alsook het uitje
  2. rul het gehakt in een pan los, kruidt eventueel met gehaktkruiden
  3. voeg de fijngesneden groenten toe
  4. kruidt met peper, zout en kerriepoeder
  5. roer regelmatig om zodat het los blijft
  6. dien op met gekookte rijst 

Categorieën

Bezoekers

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten