door webmaster | dec 8, 2014 | Rundvlees, Hoofdgerechten
Dunne lende met knapperige knolselderfrietjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 30min | 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g dunne lende 0.5 knolselder 1 plantje platte...
door webmaster | dec 5, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Gevulde fazantenrolletjes met zoet aardappel en gestoofde erwtjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ruim 20 min voorbereidingen en dan minder dan 30 min bereiding. | 2018.12.19 – Colruyt inspiratiefolder; Pak uit met de feesten. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten...
door webmaster | dec 4, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Gevulde kalkoenfilet met verse spekjes kroketten en peertjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 5 pers | ± 45 min voorbereiding en 1:30 uur bereiding | 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert Uitgelichte afbeelding Ingrediënten...
door webmaster | dec 4, 2014 | Vis, Hoofdgerechten
Kabeljauwhaasje met crème van aardpeer en kervelcoulis Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 4 pers | ± 60 min | 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 kabeljauwhaasjes...
door webmaster | dec 4, 2014 | Vis, Warme voorgerechten, Voorgerechten, Hoofdgerechten
Geflambeerde kreeft met pastis en fijne groentjes Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers | ongeveer 35 min | 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 gekookte kreeften (diepvries)...
door webmaster | dec 1, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Eendenmagret met romige witlof -aardappelgratin Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 25 min voorbereiding, 10 + 50 bereiding | 2014.10.22 – Okay folder. Herfst in de keuken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 eendenmagrets (eendenborst) 6 stronken witlof 250 gr....