Hertenkalfsgebraad (1) …

Hertenkalfsgebraad (1) …

Hertenkalfsgebraad Hertenkalfgebraad met mosterdsaus en wintergroenten Omschrijving | Hoofdgerecht/ wild/ 4 pers | minder dan 60 min. | 2013.10.23 – Colruyt inspiratiefolder, wild voor iedereen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g hertenkalfgebraad 500...
Dunne lende (2)

Dunne lende (2)

Dunne lende met knapperige knolselderfrietjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 30min |  2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g dunne lende 0.5 knolselder 1 plantje platte...
Gevulde fazanten rolletjes

Gevulde fazanten rolletjes

Gevulde fazantenrolletjes met zoet aardappel en gestoofde erwtjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ruim 20 min voorbereidingen en dan minder dan 30 min bereiding. | 2018.12.19 – Colruyt inspiratiefolder; Pak uit met de feesten. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten...
Kalkoen, kroketten & peertjes

Kalkoen, kroketten & peertjes

Gevulde kalkoenfilet met verse spekjes kroketten en peertjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 5 pers | ± 45 min voorbereiding en 1:30 uur bereiding | 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert Uitgelichte afbeelding Ingrediënten...
Kabeljauwhaasje met…

Kabeljauwhaasje met…

Kabeljauwhaasje met crème van aardpeer en kervelcoulis Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 4 pers | ± 60 min | 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 kabeljauwhaasjes...