door webmaster | dec 14, 2015 | Pasta's, Hoofdgerechten
Pasta met kalkoen en spekreepjes met champignons Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 35 min | 2015.01.02 – Colruyt inspiratiefolder; Recepten voor elke dag Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 150 g gerookte kalkoen en spekreepjes 250 g champignons 250 g...
door webmaster | dec 13, 2015 | Vis, Hoofdgerechten
Pangasius met geroosterde aardperen Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± een uurtje | 2015.01.02 – Colruyt inspiratiefolder; Recepten voor elke dag Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Pangasius filets 1 kg aardperen 1 citroen 3 takjes salie (vers) 500 g...
door webmaster | dec 13, 2015 | Specifiek, Pasta's, Hoofdgerechten
Pasta met groene kool en veggiebacon Omschrijving | hoofdgerecht/ 4 pers/ vegetarisch | ongeveer 40 min | 2015.01.02 – Colruyt inspiratiefolder, Recepten voor elke dag | vegetarisch gerecht Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 250 g vegetarische baconreepjes 0.5 groene...
door webmaster | nov 22, 2015 | Varkensvlees, Hoofdgerechten
Varkensmignonettes met geraspte wortel en pastinaak in roomsaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 30 min | 2015.01.02 – Colruyt inspiratiefolder, recepten voor elke dag Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Varkensmignonettes 4 wortelen 2 pastinaken 1 plantje...
door webmaster | nov 22, 2015 | Varkensvlees, Hoofdgerechten
Gehaktschotel met raapjes, prei en champignons Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 50 min waarvan 25 min in de oven | 2015.01.02 – Colruyt inspiratiefolder, recepten voor elke dag Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 400 g varkensgehakt 250 g champignons 4...
door webmaster | nov 22, 2015 | Hoofdgerechten, Groenten
Gevulde pompoen met rozemarijnrijst en gebakken spek Omschrijving | Hoofdgerecht/ groenten/ 4 pers | 20 min + 30 min in de oven | Dirk magazine; Herfst, oktober 2015 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten zout 6 el olijfolie oude kaas 1 teentje knoflook 2 el verse...