door webmaster | jan 10, 2016 | Rijst, Vis, Hoofdgerechten
Risotto met kreeft Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 20 min voorbereiding, 30 min bereiding | 2015 december, Colruyt menugids, feestmenu’s Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 gekookte kreeften (diepvries) (450 g/stuk) 200 g erwten (diepvries) 8 blaadjes verse...
door webmaster | jan 10, 2016 | Vis, Hoofdgerechten
Staartvispakketjes met mosterdsaus en flower sprouts Flower Sprouts: zijn minikooltjes broccoli of bloemkool of romanesk Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 40 min | 2015 december, Colruyt menugids, feestmenu’s Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 g...
door webmaster | dec 20, 2015 | Vis, Hoofdgerechten
Schelvishaasje met wittewijnsaus en gebakken zeekraal Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 35 min | 2015.12.16 – Okay folder; Smaakvolle feestideeën Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 schelvishaasjes 200 g zeekraal 3 trostomaten 1 citroen 1 plantje platte...
door webmaster | dec 20, 2015 | Varkensvlees, Hoofdgerechten
Varkenshaasje met mosterd en vergeten groenten in portosaus Omschrijving | Hoofdrgerecht/ 4 pers | 35 min | 2015.12.16 – Okay folder, Smakelijke feestideeën Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 varkenshaasje in mosterdmarinade 100 g gerookte spekreepjes 500 g...
door webmaster | dec 20, 2015 | Hoofdgerechten, Wild
Hertenkalfsfilet … Hertenkalffilet met duo van groenten en portosaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ Wild/ 4 pers | ± 20 min | 2015.12.16 – Okay folder; Smaakvolle feestideeën Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 gr Hertenkalffilet boter p&z 2 sjalotjes ½ dl porto...
door webmaster | dec 14, 2015 | Brunch/ lunch, Salades, Bijgerechten, Hoofdgerechten
Witlof slaatje met appel, kiwi en verse kaasdressing Omschrijving | hoofdgerecht/ bijgerecht/ brunch/ 4 pers | ongeveer 20 min | 2015.01.02 – Colruyt inspiratiefolder; Recepten voor elke dag Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 8 sneetjes kalkoenfilet (broodbeleg) 4...