Gevulde aubergine

Gevulde aubergine

Vegetarisch gevulde aubergine Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers/ vegetarisch | ± 40 min | infokaart Lidl september 2016 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 aubergines 100 g Basmati rijst 3 uien 7 el olijfolie 2 tenen knoflook 100 g pijnboompitten 4 tomaten 200 g...
Kippendij spekjes en groenten

Kippendij spekjes en groenten

Kippendijtjes met spekjes en groenten Goed voor 2 maaltijden: dag 1 en dag 2 Ter info Dit recept is een heerlijkheid en kan je voor 2 maaltijden en toch weer anders gebruiken. M.a.w. zoals AH aanheeft, 1 x koken en 2 x eten. In mijn beleving en ervaring, zeker aan te...
Kalkoen saltimbocca

Kalkoen saltimbocca

Kalkoen saltimbocca Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | ± 45 min | 2016.08 – AH Nieuw Italiaans Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 280 gr kalkoenfilet 70 gr parmaham 1/2 bakje verse Italiaanse kruidenmix (ik nam verse kruiden uit eigen tuin) 1 ui 6 el olijfolie...
Lamsbout uit de oven

Lamsbout uit de oven

Gemarineerde lamsbout uit de oven Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | marineren: 1 a 2 u / afbakken: afhankelijk van het gewicht; 1e 20 min op 220 °C, daarna 20 min op 170 °C | deels 24Kitchen, deels eigen creatie Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Vlees lamsbout...
Schnitzel Possenhofen

Schnitzel Possenhofen

Schnitzel Possenhofen Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | 20 min | 2015.11.12 – 24Kitchen, chef: R. van Veen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g vastkokende aardappels 250 g sperziebonen 250 g champignons olijfolie om in te bakken augurken rode paprika...
Giouvetsi (Grieks)

Giouvetsi (Grieks)

Giouvetsi is een Grieks gerecht, een heerlijke pittige ovenschotel met pasta Omschrijving | | Hoofdgerecht/ Grieks gerecht/ 4 pers  | 2 a 3 uur | Gekregen op een braderie Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 400-450 gram rundvlees (suddervlees zoals riblappen of...