door webmaster | dec 25, 2016 | Rundvlees, Hoofdgerechten
Rosbief met kervelpesto en wintergroenten Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 15 min + 25 min in de oven | 2016.12.14 – Colruyt inspiratiefolder, Smaakvolle en verfijnde eindejaarsfeesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g gerolde rosbief 3 pastinaken 1...
door webmaster | dec 25, 2016 | Gevogelte, Hoofdgerechten, Wild
Fazant met kreeftensaus en groente rijst Omschrijving | Hoofdgerecht/ wild/ 4 pers | 35 min | 2016.12.14 – Colruyt inspiratiefolder, Smaakvolle en verfijnde eindejaarsfeesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 fazantenfilets 150 g rivierkreeftenvlees 2...
door webmaster | dec 25, 2016 | Vis, Hoofdgerechten
Staartvis garnalensaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 25 min | 2016.12.14 – Colruyt inspiratiefolder, Smaakvolle en verfijnde eindejaarsfeesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 staartvisfilets (diepvries) 600 g aardappelsparretjes (diepvries, of...
door webmaster | dec 22, 2016 | Bijgerechten, Hoofdgerechten, Groenten
Kerststerren met kip en paprika Gezellig voor de kinderen Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 20 min | Feestdagen 2016, Plus magazine, Samen buffetten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 el olijfolie 1 bakje kip kerststerren 2 rode paprika’s 3 plakken jong...
door webmaster | dec 4, 2016 | Specifiek, Hoofdgerechten, Groenten
Bladerdeegpasteitje met bospaddenstoelen en knolselderpuree Omschrijving | hoofdgerecht/ 4 pers/ vegetarisch | 30 min | 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder. Schitteren aan de feesttafel | vegetarisch gerecht Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 g aardappelpuree...
door webmaster | dec 4, 2016 | Vis, Hoofdgerechten
Gebakken tarbot met zeekraal en saffraansaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 2 x 15 min | 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder. Schitteren aan de feesttafel Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 tarbotfilets (diepvries) 600 g Pomme Duchesse 400 g zeekraal 3 el....