Zoetzure kip uit de braadzak

Zoetzure kip uit de braadzak

Zoet-zure kip uit de braadzak Voor dit recept heb ik een paar kleine aanpassingen gedaan naar mijn eigen smaak en keuze. Zo hou ik bijvoorbeeld meer van kleine stukjes groenten i.p.v. grove stukken op mijn bord. Bij de kruiden voor de kip heb ik ook saffraan...
Gestoofde venkel & zalm

Gestoofde venkel & zalm

Gestoofde venkel met zalm Omschrijving | |Hoofdgerecht/ 4 pers | 2 x 10 min en 30 min afwerking | 2016.11.02 – Okay reclamefolder. De zee op je bord Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 stuks Atlantische zalmfilet 800 gr aardappelpuree 3 venkelknollen 1/2 plantje...
Rosbief; pesto, wintergroenten

Rosbief; pesto, wintergroenten

Rosbief met kervelpesto en wintergroenten Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | 15 min + 25 min in de oven | 2016.12.14 – Colruyt inspiratiefolder, Smaakvolle en verfijnde eindejaarsfeesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g gerolde rosbief   3 pastinaken 1...
Fazant, kreeft, rijst

Fazant, kreeft, rijst

Fazant met kreeftensaus en groente rijst Omschrijving | Hoofdgerecht/ wild/ 4 pers  | 35 min | 2016.12.14 – Colruyt inspiratiefolder, Smaakvolle en verfijnde eindejaarsfeesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 fazantenfilets 150 g rivierkreeftenvlees 2...
Staartvis garnalensaus

Staartvis garnalensaus

Staartvis garnalensaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 25 min | 2016.12.14 – Colruyt inspiratiefolder, Smaakvolle en verfijnde eindejaarsfeesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 staartvisfilets (diepvries) 600 g aardappelsparretjes (diepvries, of...
Kerststerren, kip, paprika

Kerststerren, kip, paprika

Kerststerren met kip en paprika Gezellig voor de kinderen Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 20 min | Feestdagen 2016, Plus magazine, Samen buffetten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 el olijfolie 1 bakje kip kerststerren 2 rode paprika’s 3 plakken jong...