Hartige pannenkoekjes

Hartige pannenkoekjes

Hartige pannenkoekjes Omschrijving | bakkerij/ hartig gebak/ 3-4 pers | ongeveer 30 a 35  min | AH magazine, jaartelling ? Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 50 gr pijnboompitten 450 gr spinazie fijngesneden (diepvries, ontdooid) 250 gr ricotta (verse kaas) 2 el...
Brood met broodbakmachine

Brood met broodbakmachine

Brood met broodbakmachine Zo lukt uw brood in de broodbakmachine altijd Omschrijving | bakkerij/ broden/ 1 brood | afhankelijk van je type broodbakmachine | eigen inbreng/ meel en recepten kan je ook vinden bij Aeolus molen Vlaardingen Uitgelichte afbeelding Algemene...
Belgisch Suikerbrood

Belgisch Suikerbrood

Belgisch Suikerbrood Omschrijving | bakkerij/ broden/ 2 broden | 80 min rijzen, rusten en 45 min bakken | familierecept, oom, warme bakker Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Ingrediënten zijn voor 2 broden, tussen haakjes voor 1 brood. We gaan uit van ½ kg bloem per...
Krentenbollen

Krentenbollen

Klassieke krentenbollen Omschrijving | Bakkerij/ broden/ 18 a 20 krentenbollen | in totaal 100 min (rijzen, rusten, bakken) | familierecept, oom, warme bakker Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 900 gr molenaarsbloem 200 gr krenten/ rozijnen (wellen in lauw water) 2...
Boterroom fondant

Boterroom fondant

Boterroom fondant Wordt met name veel gebruikt bij het garneren van slagroomtaarten, verjaardagstaarten... Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ room/ boterroom/ fondant | voorbereiding 15 min / klaar in 15 min | uit eigen ervaringen en creativiteit Uitgelichte afbeelding...
Banketbakkersroom

Banketbakkersroom

Klassieke banketbakkersroom Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ banketbakkersroom | ±  15 min | van thuis uit meegekregen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 250 ml  melk 1 vanillestokje 35 gr  suiker 25 gr bloem (± 1 el) 2  eidooiers Bereiding Klop in een kom de suiker,...