Kersenpannenkoekjes

Omschrijving:

Bakkerij | hartige taarten | Pannenkoeken | 4 personen 
Bereidingstijd: ong 30 min
Bron: Allerhande magazine, december 2012

Ingrediënten:

  • 1 flesje pannenkoekenmix naturel (100 g)
  • 200 ml halfvolle melk
  • 1/2 potje kersen zonder pit op siroop (a 350 g), uitgelekt
  • 1/2 tl gemalen kaneel
  • 1 zakje vanillesuiker (8 g)
  • boter

Bereidingswijze:

  1. Bereid de pannenkoekenmix met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Voeg de kersen, kaneel en vanillesuiker toe en vet een gourmet pannetje in met boter.
  3. Schep wat beslag in een pannetje.
  4. Keer als het beslag is gestold en de onderkant goudbruin is en bak nog even.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten