door webmaster | feb 15, 2015 | Gebak, Bakkerij
Ovenverse chocoladetaart met sinaasappel Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 pers | 20 + 35 min | 2014.04.23 – Colruyt inspiratiefolder; een geslaagd feest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 8 bolletjes vanilleroomijs 1 onbehandelde sinaasappel 85 g koude boter 3...
door webmaster | feb 2, 2015 | Gebak, Bakkerij
Kruimeldeeg zelf maken Zoet kruimeldeeg, basisrecept – bestemd voor zoete taarten. Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ basisrecept | 10 min + 30 min laten rusten | Libelle, jaargang en nr ? Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 270 g patisseriebloem 2 el suiker...
door webmaster | feb 2, 2015 | Gebak, Bakkerij
Frisse citroentaart Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 pers | 40 min + 35 min in de oven + 4 uur afkoelen | Libelle, jaargang en nr ? Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor de biscuit 6 eieren 180 gr suiker 120 gr bloem 60 gr maïszetmeel ½ klp geraspte citroenschil...
door webmaster | feb 2, 2015 | Gebak, Bakkerij
Perentaart Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 6 a 8 pers | 30 min + 40 min in de oven | Libelle, jaargang en nr ? Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 100 gr boter, op kamertemperatuur + wat extra 1 groot ei 100 gr poedersuiker 100 gr amandelpoeder 100 gr bloem 1 rol...
door webmaster | feb 2, 2015 | Gebak, Bakkerij
Bretoense appeltaart Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 6 a 8 pers | 45 min + 50 min in de oven | Libelle, jaargang en nr ? Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor de taart 4 zure appelen (boskoop) 180 gr ongezouten boter, op kamertemperatuur + wat extra 2 el suiker 200...
door webmaster | feb 2, 2015 | Bakkerij, Gebak
Chocoladetaart rijkelijk belegd met zomerfruit Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 pers | 30 min + 40min in de oven | Libelle, jaargang en nr ? Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor de cake 5 eieren 150 gr suiker 150 gr zachte boter 150 gr platte kaas (kwark) ½ klp...