door webmaster | apr 26, 2015 | Gebak, Bakkerij
Biscuit met slagroom en vers fruit Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 a 10 porties | 10 min voorbereiding + 25 min bereiden + 35 min in de oven | 2014.10.22 – Colruyt inspiratiefolder. Ontspannen genieten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 eieren 1 klp. boter 200 g...
door webmaster | apr 26, 2015 | Gebak, Bakkerij
Cupcake met frambozen Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 12 stuks | 40 min | 2014.10.22 – Colruyt inspiratiefolder. Ontspannen genieten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 140 g frambozen (diepvries) 140 g boter (op kamertemperatuur) 2 eieren 4 el. melk 50 g gemalen...
door webmaster | mrt 23, 2015 | Broden, Bakkerij
Volkoren brood Dit brood hoeft slechts eenmaal te rijzen en u hoeft het niet te kneden – gemakkelijker kan toch niet? Het is gebaseerd op een recept uit de jaren veertig van Doris Grant, die een voedzaam brood wilde dat snel klaar was en dat iedereen kon maken. Het is...
door webmaster | mrt 21, 2015 | Broden, Bakkerij
Kleine volkoren broodjes Omschrijving | bakkerij/ broden/ 8 broodjes (bolletjes) | ongeveer 35 min | 24 Kitchen, Chef: Rudolph’s Bakery Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 450 g volkorenbloem 1 tl zout 2 tl bakpoeder 150 ml crème fraîche 150 ml lauwwarm water 1 ei...
door webmaster | mrt 19, 2015 | Gebak, Bakkerij
Druiventaart met sinaasappelmarmelade Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ dessert/ 8 personen | minder dan 60 min | 2014.09.10 – Colruyt inspiratiefolder. Variatie voor elke dag Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 300 g witte druiven 100 g boter 3 eieren 1 rol bladerdeeg...
door webmaster | mrt 18, 2015 | Gebak, Bakkerij
Citroenvlaai Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 a 12 pers | ± 2 uur | 24Kitchen, Chef; Rudolph’s Bakery en een beetje van mijzelf Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Vlaaideeg Citroenmarmelade Lemon curd 100 ml melk 2 el suiker 1 zakje gist 200 g bloem 30 g roomboter 1...