Gember koekjes

Gember koekjes

Gember-havermout-koekjes Omschrijving | Bakkerij/ klein gebak/ goed voor ± 24 koekjes | 5 min beslag en 20 min bakken | 24Kitchen, Mary Berry, gezien en overgenomen van tv Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 150 gr roomboter 1 el maple sirop 175 gr kristalsuiker 100...
Fiësta cake

Fiësta cake

Fiësta cake Omschrijving | bakkerij/ cake/ goed voor ± 24 stuks | 55 min | 24Kitchen, Rudolph’s Bakery, seizoen 6, aflevering 30 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor de cake droge bestanddelen natte bestanddelen Topping/ kruimeldeeg  400 gr suiker 230 gr perziken...
Parijse aardbeien-vanilletaart

Parijse aardbeien-vanilletaart

Parijse aardbeien-vanilletaart Omschrijving | bakkerij/ gebak/  10 pers | ongeveer 1 uur | 24Kitchen; chef: Rudolp van Veen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Bodem 250 g boter op kamertemperatuur 100 g suiker 3  eieren 160 g gemalen amandelen 1 tl bitter...
Rabarbertaart

Rabarbertaart

Rabarbertaart Omschrijving | bakkerij/ gebak/ ± 10 pers | 10 min voorbereiding/ 40 min oven | van thuis uit meegekregen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 gr rabarber (in kleine blokjes gesneden) 4 hele eieren 125 gr suiker + 1 zakje vanillesuiker 100 gr suiker...
Brownie-vanillecake

Brownie-vanillecake

Brownie-vanillecake Omschrijving | bakkerij/ gebak/ cake voor ± 12 pers | 10 min voorbereiding/ 60 min bakken | beetje van mijzelf en beetje van internet (Pinterest) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor de brownie 140 gram pure chocola 50 gram roomboter 50 gram...
Belgische Meringues

Belgische Meringues

Belgische Meringues De klassieke Belgische Meringues, Merveilleux is in mijn beleving een delicatesse. Je moet ervan houden maar het was voor mij meer dan de moeite waard om uit te proberen. En met succes… Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ goed voor 4 a 6 meringues |...