Sacher

Sacher

Sacher-torte maar dan een beetje anders... wel heel erg lekker Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ vorm 22 cm ∅/ 8 a 12 pers | voorbereiding; 20 min, bakken; 30 min; wachten en afwerking; 1 u | Uit het Wereld Bakboek van S. Elias en een beetje van mijzelf Uitgelichte...
Pepernotencake

Pepernotencake

Pepernotencake een mooie afwisseling, variatie op de speculaascake Omschrijving | bakkerij/ gebak/ 10 a 15 plakken | ± 30 min + 1u bakken | geïnspireerd via Rutger Bakt Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor het deeg/ beslag 200 gr boter, op kamertemperatuur ...
Speculaascake

Speculaascake

Speculaascake Superlekkere cake en een mooie gelegenheid rond Sinterklaas. Deze had ik gebakken voor onze patiënten, succes gegarandeerd Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 10 a 15 plakjes  | ± 20 min + ± 1 uur bakken | geïnspireerd via Rutger Bakt Uitgelichte afbeelding...
Biscuit met bloedsinaasappels

Biscuit met bloedsinaasappels

Luchtige biscuit met bloedsinaasappels en ricotta frosting geschikt voor diabetici Omschrijving | bakkerij/ gebak/ voor Diabetici/ 6 a 8 pers | ± 15 min voorbereiding/ 60 min bakken | gezien op facebook en hier een beetje mijn eigen draai aan gegeven, met goed...
Kerstbroodkrans

Kerstbroodkrans

Kerstbroodkrans een mooi en feestelijk brood om op je Kerstontbijttafel te hebben Omschrijving | bakkerij/ broden/ feestelijk/ ± 10-12 pers | ± 14 u in totaal, 23 min in de oven | gezien op internet, Rutger bakt. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor het deeg 190...
Rozemarijn-zadencrackers

Rozemarijn-zadencrackers

Rozemarijn-zadencrackers Ideaal voor bij bv een borrelplank Omschrijving | bakkerij/ hartig, snack/ crackers | ± 30 a 35 min | gezien op 24Kitchen, chef: R. van Veen, “Altijd feest” Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 takje rozemarijn 80 g amandelen met...