door webmaster | feb 16, 2020 | Rundvlees, Hoofdgerechten
Kalfsblanquette met balletjes (familie recept) Omschrijving | Hoofdgerecht / ongeveer 8 personen | 1 ½ u voorbereiding / 30 min afwerking | 2019 – Colruyt inspirartiefolder en deels familierecept Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 gr kalfsblanquette 250 gr...
door webmaster | jan 12, 2020 | Rundvlees, Varkensvlees, Hoofdgerechten
Balletjes in tomatensaus Omschrijving | | hoofdgerecht / 4 a 6 pers | 80 min | Dagelijkse kost, Jeroen Meus/ en uit moeders keuken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor de tomatensaus 200 gr gezouten spek (1 dikke snee) 3 uien 2 teentjes knoflook 1 dikke wortel...
door webmaster | apr 2, 2019 | Rundvlees, Hoofdgerechten
Milanese schnitzel Omschrijving | hoofdgerecht/ 4 pers | ± 30 min | 2018.11.21 – Colruyt inspiratiefolder; Winterse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Milanese schnitzels (Kalfsschnitzel) 400 g prinsessenbonen (fijne) 400 g verse spinazie 0.5 limoen 4...
door webmaster | feb 10, 2019 | Rundvlees, Hoofdgerechten
Beef Wellington & haricots verts met amandelen Omschrijving | Hoofdgerecht/ 6 a 8 pers | ruim een uur | 24Kitchen, chef: Miljuschka Witzenhausen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Beef Wellington 1 kg ossenhaas olijfolie 2 el geraspte mierikswortel 2 teentjes...
door webmaster | dec 1, 2018 | Rundvlees, Hoofdgerechten
Kalfsblanquette met chipolata en raapjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | totaal 1,5 uur | 2018.11.21 – Colruyt inspiratiefolder; Winterse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g kalfsblanquette 2 chipolata’s 1 bosje raapjes 1 prei 0.5 citroen 4 takjes...
door webmaster | sep 17, 2017 | Rundvlees, Hoofdgerechten
Kerrierijst met runderreepjes en gewokte groenten Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 35 min | 2017.09.06 – Colruyt inspiratiefolder, Gevarieerd en snel klaar Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 300 g wokreepjes rund (diepvries) 100 g spekreepjes natuur 3...