Aardappeltortilla

Aardappeltortilla

Aardappeltortilla met ui en paprika Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 30 min | onbekend Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 grote aardappelen 5 eieren 1 rode paprika 1 grote ui 1 teentje knofloook 100 gr diepvries erwtjes verse oregano paprikapoeder olijfolie...
Eend met sinaasappelsaus

Eend met sinaasappelsaus

Eend met sinaasappelsaus Een echte klassieker "Canard a l'Orange" Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 45 min | van thuis uit meegekregen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Ingrediënten Keukengereedschap Eendenborstfilets – 2 tamme Sinaasappellikeur – 2 à 3 el...
Eend portosaus & risotto

Eend portosaus & risotto

Omschrijving: Hoofdgerecht | Gevogelte | Gerechten met kaas, 4 personen Bereidingstijd: minder dan 60 min. Bron: 2013.10.23 – Colruyt inspiratie, wild voor iedereen Ingrediënten: 3 eendenborstfilets (beenhouwerij) 80 g rucola 1 granaatappel 2 sjalotten 2 teentjes...
Eend met zoetzure saus

Eend met zoetzure saus

Eend met zoetzure saus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 – 6 pers | ruim een uur | van thuis uit meegekregen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Eend (of struisvogel), in stukken verdeeld Olie, Kruiden: p, z, salie, thijm 1grote ui 1 wortel 1 el bruine suiker 1 el...
Eend, appeltjes en calvados

Eend, appeltjes en calvados

Eend met appeltjes en calvados Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 a 6 pers | voorbereiding > 24 u/ bakken 1,5 u | gekregen van een kennis Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 barberie eenden van 1,2 kg Voor de groenten en de saus 6 normale appelen jonagold. 3 stukken...