Tagliatelle Garnalen Rucola

Tagliatelle Garnalen Rucola

Omschrijving

| | Hoofdgerecht/ 4 pers

| ± 30 min

| reclamefolder Llidl, december 2013

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 400 gr tagliatelle
  • 350 gr garnalen
  • 75 gr rucola
  • 2 knoflookteentjes
  • 3 el olijfolie
  • P&z
  • Eventueel wat sambal om het pittig te maken

Bereiding

  1. Kook de pasta in ruim kokend water beetgaar.
  2. Snij intussen de rucola wat fijner.
  3. Snipper de gepelde knoflookteentjes fijn.
  4. Doe de olijfolie in een koekenpan en bak de knoflook.
  5. Voeg de garnalen toe en laat ze zachtjes in circa 2 minuten warm worden.
  6. Giet de tagliatelle af in een vergiet en meng het met de garnalen voeg de rucola toe en roer het geheel tot dat de rucola wat geslonken is.
  7. Breng op smaak met zout en peper en eventueel wat samba.
Voedingswaarde
Energie: 405 Kcal Eiwitten: 30 gr Vetten: 22 gr Koolhydraten: 54 gr

Categorieën

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten