Tagliatelle met Garnalen Rucola

Omschrijving:

Hoofdgerecht | vis | pasta | 4 personen
Bereidingstijd: ong. 30 min
Bron: reclamefolder Llidl, december 2013

Ingrediënten:

  • 400 gr tagliatelle
  • 350 gr garnalen
  • 75 gr rucola
  • 2 knoflookteentjes
  • 3 el olijfolie
  • P&z
  • Eventueel wat sambal om het pittig te maken

Bereidingswijze:

  1. Kook de pasta in ruim kokend water beetgaar.
  2. Snij intussen de rucola wat fijner. Snipper de gepelde kloflookteentjes fijn.
  3. Doe de olijfolie in een koekenpan en bak de knoflook. Voeg de garnalen toe en laat ze zachtjes in circa 2 minuten warm worden.
  4. Giet de tagliatelle af in een vergiet en meng het met de garnalen voeg de rucola toe en roer het geheel tot dat de rucola wat geslonken is. Breng op smaak met zout en peper en eventueel wat samba.

Voedingswaarde: 

  • energie: 405 kcal
  • eiwitten: 30 gr
  • kookhydraten: 54 gr
  • vetten: 22 gr