Courgetteschotel Ham-kaas

Courgette schotel met Ham en kaas

Omschrijving:

Hoofdgerechten | groenten | 4 personen
Bereidingstijd: ong. 30 min
Bron: reclamefolder Llidl, december 2013

Ingrediënten:

  • 300 gr ongekookte spaghetti
  • 200 gr hamreepjes (dulano)
  • 2 courgettes, in plakjes
  • 1 uit, gesnipperd
  • 1 teentjes knoflook, gehakt
  • 200 ml kookroom light (linessa)
  • 100 gr geraspte (30+) kaas (linessa)
  • 3 el olijfolie (Primadonna)
  • P&z lkast

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de overn voor op 175 graden.
  2. Snij de courgette, ui en knoflook in kleine stukjes. Kook de spaghetti beetgaar.
  3. Verhit de olijfolie en roerbak hierin de courgette, ham, ui, knoflook, kookroom, p&z.
  4. Schep de uitgelekte spaghetti in de overschaal.
  5. Schenk de courgettesaus erover en bestrooi het met geraspte kaas.
  6. Zet de schaal circa 10 min in het midden van de oven, tot dat de kaas gesmolten is.

Voedingswaarde:

  • energie: 481 kcal
  • eiwitten: 25 gr
  • koolhydraten: 24 gr
  • vetten: 15,5 gr

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten