Courgetteschotel met Ham en kaas

Omschrijving

| Hoofdgerecht/ groenten/ 4 pers

| ± 30 min

| reclamefolder Llidl, december 2013

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 300 gr ongekookte spaghetti
  • 200 gr hamreepjes (dulano)
  • 2 courgettes, in plakjes
  • 1 uit, gesnipperd
  • 1 teentjes knoflook, gehakt
  • 200 ml kookroom light (linessa)
  • 100 gr geraspte (30+) kaas (linessa)
  • 3 el olijfolie (Primadonna)
  • P&z lkast

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Snij de courgette, ui en knoflook in kleine stukjes. Kook de spaghetti beetgaar.
  3. Verhit de olijfolie en roerbak hierin de courgette, ham, ui, knoflook, kookroom, p&z.
  4. Schep de uitgelekte spaghetti in de ovenschaal.
  5. Schenk de courgettesaus erover en bestrooi het met geraspte kaas.
  6. Zet de schaal circa 10 min in het midden van de oven, tot dat de kaas gesmolten is.
Voedingswaarde
Energie: 481Kcal Eiwitten: 25 gr Vetten: 15,5 gr Koolhydraten: 24 gr

Categorieën

Print Friendly, PDF & Email