door webmaster | mrt 25, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Gemarineerde kipfilet Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 25 a 30 min | infokaartje, HAK + eigen aanpassing met verse rode kool Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 350 gr kipfilet 450 gr voorgekookte krielaardappeltjes 3 el honing 1 el grove mosterd 1 tl verse of...
door webmaster | mrt 25, 2014 | Varkensvlees
Hamlappen met mediterrane stamppot Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 25 min | infokaartje Plus, februari 2014 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 hamlappen 400 gr gesneden, panklare boerenkool 100 gr spekblokjes 450 gr panklare vast kokende aardappelen 1 rode...
door webmaster | mrt 25, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Gevulde kipfilet risotto Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 25 min | infokaart bij de plus, februari 2014 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 kipfilets 150 gr roomkaas met ananas 1 tl kerriepoeder 1 pak Risotto 1 zakje panklare doperwtjes 150 gr 1 vleestomaat...
door webmaster | mrt 23, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Hete kip Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 a 6 pers | kleine 2 uurtjes | gekregen van een buurvrouw Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 450 gram kipfilet 300 gram Pandan- of Basmatirijst 1 blikje tomatenblokjes (400 gram) 1 eetlepel bruine basterdsuiker 3 tenen knoflook...
door webmaster | mrt 16, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Kalkoen stoofpotje met paprika trio Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 1 uur | datum? – Colruyt inspiratiefolder, Boni voor elk moment Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 gr kalkoen stoofvlees 500 gr champignons 1 rode, 1 groene, 1 gele paprika 1 rood pepertje...
door webmaster | mrt 15, 2014 | Vis, Hoofdgerechten
Zalmgratin met Provençaalse tomaatjes en venkelpuree Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± ruim een uurtje | 2014.03.12 – Colruyt inspiratiefolder, Boni voor elk moment Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Atlantische zalmhaasjes (vers bij de visboer of...