door webmaster | apr 16, 2014 | Hoofdgerechten, Gevogelte
Gestoofde zoete kip met amandelen en couscous Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 20 min + 55 min oven | 2014.04 – Boodschappen Plus Magazine Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 teentjes knoflook, geraspt sap van 1 citroen 4 el olijfolie 3 el honing mespuntje...
door webmaster | apr 15, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Traditionele cassoulet met eend en lookworst Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | meer dan 60 min | 2014.01.10 – Colruyt inspiratiefolder, heerlijke groenten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 hele dijen van eend 1 lookworst 100 g gezouten spekblokjes 1 ui 2...
door webmaster | apr 15, 2014 | Gevogelte
Eendenborst met pruimen in rode port Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 20 a 30 min | onbekend Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 borstfilets van tamme eend, met vel (± 350 gram per stuk) 100 gram boter 1 el. olie zout en vers gemalen peper 2 dl gevogeltefond,...
door webmaster | apr 15, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Parelhoenbout met groenten Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 30 a 60 min | gekregen van een kennis Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 stengels bleekselderij 250 gram winterwortel 250 gram pastinaak 1 courgette 1 ui 4 parelhoen bouten 2 el roomboter 2 el...
door webmaster | apr 15, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Parelhoen uit de oven Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 1:30 u | gekregen van een kennis Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 hele parelhoen van ca. 1000 gram zout & peper & 1 eetlepel tijm 25 gram braadboter 1 dikke ui 1 wortel 1 schijf knolselderij 2...
door webmaster | apr 15, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Ovengebakken haantje met romige champignonsaus en miniprei Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 4 pers | meer dan 60 min | 2013.12.18 – Colruyt inspiratiefolder, feestgids kerst Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 haantjes 150 g gerookte spekblokjes 150...