door webmaster | apr 25, 2014 | Hoofdgerechten, Vis
Zalmhaasje met romige waterkerssaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 25 a 30 min | 2013.03.13 – Colruyt inspiratiefolder, Paasfeest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Schotse zalmhaasjes (± 700 g.) 1 bloemkool 1 bosje waterkers 3 el. citroensap 2 dl lichte...
door webmaster | apr 25, 2014 | Vis, Hoofdgerechten
Gegratineerd staartvispannetje op bedje van broccolimousse Omschrijving | Hoofdgerecht/ ovengerecht/ 4 pers | minder dan 60 min | 2013.12.18 – Colruyt inspiratiefolder, feestgids kerst Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 staartvisfilets (diepvries) 400...
door webmaster | apr 25, 2014 | Vis, Salades, Hoofdgerechten
Couscoussalade & tonijn Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 10 min | Silvo informatiekaartje Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 75 g couscous 2 theelepel(s) 1 eetlepel(s) citroensap 30g slamelange 1 zakje(s) John West Tuna with a Twist Ovengedroogde tomaten en...
door webmaster | apr 25, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Italiaanse Kip mascarpone Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 15 + 30 min | Silvo Informatiekaartje Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 kipfilets (a 150 gr) 4 plakken achterham 6 el mascarpone 1 citroen 1 bakje champignons (in plakken) 2 tomaten (in blokjes)...
door webmaster | apr 23, 2014 | Varkensvlees, Pasta's
Toscaanse varkensrolletjes met pasta pomodore Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 30 min | 2013.05.08 – Colruyt inspiratiefolder, pasta voor elk gerecht Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 400 g korte pasta 4 varkensescalopes (beenhouwerij) 1...
door webmaster | apr 23, 2014 | Varkensvlees
Varkenssaté komkommersalade Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 30 min | Dagelijkse kost op www.een.be Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor de komkommersalade 1 komkommer 2 (langwerpige) sjalotten 25 cl water 2 dl natuurazijn Voor de pindasaus 1 rode...