door webmaster | apr 25, 2014 | Wild, Hoofdgerechten
Everzwijnengebraad Everzwijnengebraad in rode wijn met groentepasta Omschrijving | Hoofdgerecht/ wild/ 4 pers | minder dan 60 min. | 2013.10.23 – Colruyt inspiratiefolder, wild voor iedereen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 850 g everzwijnengebraad 800...
door webmaster | apr 25, 2014 | Wild
Konijnstoofpotje... Stoofpotje van konijn met pastinaak en wortel Omschrijving | Hoofdgerecht/ wild/ 4 pers | 20 min + 80 min sudderen | 2013.10.23 – Colruyt inspiratiefolder, wild voor iedereen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 konijn 400 g pastinaak 400...
door webmaster | apr 25, 2014 | Vis, Pasta's, Hoofdgerechten
Gebakken noedels met oosters vispannetje Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 30 min | 2014.01.10 – Colruyt inspiratiefolder, heerlijke groenten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 g wokmix vis (diepvries) 4 preiwitten 3 cm gember (vers) 1 ui 2...
door webmaster | apr 25, 2014 | Vis, Hoofdgerechten
Zalmhaasje met romige waterkerssaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 25 a 30 min | 2013.03.13 – Colruyt inspiratiefolder, Paasfeest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Schotse zalmhaasjes (± 700 g.) 1 bloemkool 1 bosje waterkers 3 el. citroensap 2 dl lichte...
door webmaster | apr 25, 2014 | Vis, Hoofdgerechten
Gegratineerd staartvispannetje op bedje van broccolimousse Omschrijving | Hoofdgerecht/ ovengerecht/ 4 pers | minder dan 60 min | 2013.12.18 – Colruyt inspiratiefolder, feestgids kerst Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 staartvisfilets (diepvries) 400...
door webmaster | apr 25, 2014 | Salades, Hoofdgerechten, Vis
Couscoussalade & tonijn Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 10 min | Silvo informatiekaartje Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 75 g couscous 2 theelepel(s) 1 eetlepel(s) citroensap 30g slamelange 1 zakje(s) John West Tuna with a Twist Ovengedroogde tomaten en...