Pom (Surinaamse pastei)

Pom (Surinaamse pastei)

Pom, Surinaamse pastei Zelf gemaakt en eerlijk waar, het is een heerlijk gerecht Omschrijving | Hoofdgerecht/ Surinaams/ 6 a 10 pers  | ± 2 uur | 2015.10.21 – Metrokrant Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kg geraspte diepvries PomTayer (te verkrijgen in een...
Eend met groenten 2

Eend met groenten 2

Gelakte eend met gemarineerde groenten Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 4 pers  | 1 u en 20 min | 2015.10.08 – Lidl reclamefolder, herfst Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 Barberie eend (ontdooid) 1 ui 1 teentje knoflook 4 el olijfolie 50 ml ketjap 1,5 el...
Drumsticks blauwe-kaas dip

Drumsticks blauwe-kaas dip

Gekarameliseerde drumsticks met blauwe-kaas dip Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | 30 min | 24Kitchen | Recept van: Roberta Pagnier   Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Drumsticks blauwe kaas 300 g zilvervliesrijst 1 el witte wijnazijn 1 el witte basterdsuiker...
Conchiglioni groentensaus

Conchiglioni groentensaus

Gevulde conchiglioni met pittige groenten saus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers   | ruim een uur | 2015.07.15 – Colruyt inspiratiefolder. Lekker Zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 300 g kippengehakt   3 paprika’s 1 aubergine 2 teentjes knoflook 1 ui 1...
Hoevekip, courgette & krieltjes

Hoevekip, courgette & krieltjes

Geroosterde hoevekip met courgette en krieltjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers   | minimaal 1,5 uur | 2015.07.15 – Colruyt inspiratiefolder. Lekker zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 hoevekip (of een hele kip uit het koelschap van de supermarkt) 6...
Eendenfilet, mango, witloof

Eendenfilet, mango, witloof

Eendenfilet met mango en gemarineerd fijnproeverswitloof Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers   | 2 a 3 uur marineren en 25 min bereiden zelf | 2014.12.17 – Colruyt inspiratiefolder. Geslaagde feesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 eendenfilets   8 stronken...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten