door webmaster | apr 29, 2017 | Gevogelte, Hoofdgerechten, Wild
Parelhoen uit de oven Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 70 min | infofoldertje meegenomen van bij de poelier Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 panklare hele parelhoen 3 el olijfolie 2 takjes rozemarijn 5 teentjes knoflook 10 plakjes ontbijtspek 1 glas witte...
door webmaster | jan 19, 2017 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Zoet-zure kip uit de braadzak Voor dit recept heb ik een paar kleine aanpassingen gedaan naar mijn eigen smaak en keuze. Zo hou ik bijvoorbeeld meer van kleine stukjes groenten i.p.v. grove stukken op mijn bord. Bij de kruiden voor de kip heb ik ook saffraan...
door webmaster | dec 25, 2016 | Gevogelte, Hoofdgerechten, Wild
Fazant met kreeftensaus en groente rijst Omschrijving | Hoofdgerecht/ wild/ 4 pers | 35 min | 2016.12.14 – Colruyt inspiratiefolder, Smaakvolle en verfijnde eindejaarsfeesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 fazantenfilets 150 g rivierkreeftenvlees 2...
door webmaster | dec 1, 2016 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Gevulde kalkoen met groenterolletjes en bosbessenpuree Omschrijving | Hoofdgerecht/ ± 10 pers | voorbereiding 30 min / bereiding zelf 30 min + 2½ a 3 uur oven | 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder, Schitteren aan de feesttafel Uitgelichte afbeelding...
door webmaster | sep 17, 2016 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Kippendijtjes met spekjes en groenten Goed voor 2 maaltijden: dag 1 en dag 2 Ter info Dit recept is een heerlijkheid en kan je voor 2 maaltijden en toch weer anders gebruiken. M.a.w. zoals AH aanheeft, 1 x koken en 2 x eten. In mijn beleving en ervaring, zeker aan te...
door webmaster | sep 17, 2016 | Hoofdgerechten, Gevogelte
Kalkoen saltimbocca Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 45 min | 2016.08 – AH Nieuw Italiaans Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 280 gr kalkoenfilet 70 gr parmaham 1/2 bakje verse Italiaanse kruidenmix (ik nam verse kruiden uit eigen tuin) 1 ui 6 el olijfolie...