Ovengebakken haantje…

Ovengebakken haantje…

Ovengebakken haantje met romige champignonsaus en miniprei Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 4 pers | meer dan 60 min | 2013.12.18 – Colruyt inspiratiefolder, feestgids kerst Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 haantjes 150 g gerookte spekblokjes 150...
Kwartel, granaatappelsaus …

Kwartel, granaatappelsaus …

Kwartelfilets met granaatappelsaus en gebakken courgetteschijfjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 4 pers | minder dan 30 min | 2013.12.18 – Colruyt inspiratiefolder, feestgids kerst Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 g kwartelfilets (diepvries) 3...
Kwartelfilets, citroen …

Kwartelfilets, citroen …

Kwartelfilets met citroen en erwtencouscous Omschrijving | Hoofdgerecht/ Feestelijk/ 4 pers | minder dan 60 min | 2013.04.10 – Colruyt inspiratiefolder, een geslaagd feest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 g kwartelfilets (diepvries) 250 g erwten (diepvries) 2...
Kipfilet pittige boontjes

Kipfilet pittige boontjes

Kruidige kipfilet met pittige boontjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 30  min | 2013.05.08 – Colruyt inspiratiefolder, pasta voor elk gerecht Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 g borstfilet van braadkip   800 g prinsessenboontjes 4 lente-uitjes...
Kiptajini, abrikozen

Kiptajini, abrikozen

Kiptajini met amandelen en abrikozen Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 30 a 35 min | 2011 juli-aug, Buitenleven magazine Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1-2 el olijfolie Biologische kip van 1,5 kg 2 uien 2 teentjes knoflook Plukje saffraan 1 tl kurkuma 1 tl...
Kalkoenen sinaasappelsaus

Kalkoenen sinaasappelsaus

Kalkoenengebraad met sinaasappelsaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 4 pers | minder dan 60 min. | 2013.03.13 – Colruyt inspiratiefolder, Paasfeest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kg kalkoenengebraad 12 stronken fijnproeverswitloof 4 sinaasappelen 4 el....

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten