door webmaster | apr 15, 2014 | Gevogelte
Eendenborst met pruimen in rode port Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 20 a 30 min | onbekend Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 borstfilets van tamme eend, met vel (± 350 gram per stuk) 100 gram boter 1 el. olie zout en vers gemalen peper 2 dl gevogeltefond,...
door webmaster | apr 15, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Parelhoenbout met groenten Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 30 a 60 min | gekregen van een kennis Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 stengels bleekselderij 250 gram winterwortel 250 gram pastinaak 1 courgette 1 ui 4 parelhoen bouten 2 el roomboter 2 el...
door webmaster | apr 15, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Parelhoen uit de oven Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 1:30 u | gekregen van een kennis Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 hele parelhoen van ca. 1000 gram zout & peper & 1 eetlepel tijm 25 gram braadboter 1 dikke ui 1 wortel 1 schijf knolselderij 2...
door webmaster | apr 15, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Ovengebakken haantje met romige champignonsaus en miniprei Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 4 pers | meer dan 60 min | 2013.12.18 – Colruyt inspiratiefolder, feestgids kerst Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 haantjes 150 g gerookte spekblokjes 150...
door webmaster | apr 15, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Kwartelfilets met granaatappelsaus en gebakken courgetteschijfjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 4 pers | minder dan 30 min | 2013.12.18 – Colruyt inspiratiefolder, feestgids kerst Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 g kwartelfilets (diepvries) 3...
door webmaster | apr 15, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Kwartelfilets met citroen en erwtencouscous Omschrijving | Hoofdgerecht/ Feestelijk/ 4 pers | minder dan 60 min | 2013.04.10 – Colruyt inspiratiefolder, een geslaagd feest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 g kwartelfilets (diepvries) 250 g erwten (diepvries) 2...