door webmaster | mei 11, 2014 | Pasta's, Salades, Gevogelte
Pittig penneslaatje met snijbonen en gebakken eend Omschrijving | Hoofdgerecht/ Brunch/ Lunch/ 4 pers | 35 min | 2013.07.31 – Colruyt inspiratiefolder, zomerse lunch variaties Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 eendenfilets piment d’espelette 400 gr snijbonen 250...
door webmaster | apr 25, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Italiaanse Kip mascarpone Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 15 + 30 min | Silvo Informatiekaartje Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 kipfilets (a 150 gr) 4 plakken achterham 6 el mascarpone 1 citroen 1 bakje champignons (in plakken) 2 tomaten (in blokjes)...
door webmaster | apr 16, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Gestoofde zoete kip met amandelen en couscous Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 20 min + 55 min oven | 2014.04 – Boodschappen Plus Magazine Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 teentjes knoflook, geraspt sap van 1 citroen 4 el olijfolie 3 el honing mespuntje...
door webmaster | apr 15, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Traditionele cassoulet met eend en lookworst Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | meer dan 60 min | 2014.01.10 – Colruyt inspiratiefolder, heerlijke groenten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 hele dijen van eend 1 lookworst 100 g gezouten spekblokjes 1 ui 2...
door webmaster | apr 15, 2014 | Gevogelte
Eendenborst met pruimen in rode port Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 20 a 30 min | onbekend Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 borstfilets van tamme eend, met vel (± 350 gram per stuk) 100 gram boter 1 el. olie zout en vers gemalen peper 2 dl gevogeltefond,...
door webmaster | apr 15, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Parelhoenbout met groenten Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 30 a 60 min | gekregen van een kennis Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 stengels bleekselderij 250 gram winterwortel 250 gram pastinaak 1 courgette 1 ui 4 parelhoen bouten 2 el roomboter 2 el...