door webmaster | apr 15, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Kruidige kipfilet met pittige boontjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 30 min | 2013.05.08 – Colruyt inspiratiefolder, pasta voor elk gerecht Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 g borstfilet van braadkip 800 g prinsessenboontjes 4 lente-uitjes...
door webmaster | apr 15, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Kiptajini met amandelen en abrikozen Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 30 a 35 min | 2011 juli-aug, Buitenleven magazine Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1-2 el olijfolie Biologische kip van 1,5 kg 2 uien 2 teentjes knoflook Plukje saffraan 1 tl kurkuma 1 tl...
door webmaster | apr 15, 2014 | Gevogelte
Kalkoenengebraad met sinaasappelsaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 4 pers | minder dan 60 min. | 2013.03.13 – Colruyt inspiratiefolder, Paasfeest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kg kalkoenengebraad 12 stronken fijnproeverswitloof 4 sinaasappelen 4 el....
door webmaster | apr 15, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Fazantenpakketje met clementinesaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 4 a 6 pers | minder dan 30 min | 2013.10.23 – Colruyt inspiratiefolder, wild voor iedereen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 fazantenborstfilets (diepvries) 3 clementines 2 bosjes...
door webmaster | apr 15, 2014 | Hoofdgerechten, Gevogelte
Barberie eend Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 30 a 35 min sudderen | VTM koken, datum?, Chef: Piet Huysentruyt Uitgelichte afbeelding Ingrediënten suiker 3 dl bruine fond balsamico azijn ½ sinaasappel met schil (in fijne schijfjes gesneden) zout peper sap van 3...
door webmaster | mrt 25, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten, Groenten
Kiprollade met rode kool, cranberry en appelnotenmix Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 25 min | infokaartje, HAK + eigen aanpassingen met verse rode kool Uitgelichte afbeelding Ingrediënten voor de kip 400 gr kiprollade 1 Elstar appel 50 gr studentenhaver 425 gr...