door webmaster | mrt 15, 2015 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Kippenboutfilet met gebakken appeltjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 35 min | 2015.03.11 – Okay reclamefolder, Vis en gevogelte; altijd een topper! Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 gr kippenboutfilet 6 stronken witlof 2 jonagold appelen 4 takjes...
door webmaster | feb 27, 2015 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Zoetzuur gemarineerde kippenbouten Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 2 uur marineren, 30 min op de bbq | 2014.07.16 – Colruyt inspiratiefolder, barbecue elke keer anders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 8 kippenpootjes (drumsticks) 3 takjes verse tijm 2...
door webmaster | feb 22, 2015 | Vis, Gevogelte, Hoofdgerechten, Rijst
Paëlla Omschrijving | |Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 30 min | 2014.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; op z’n zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kippenborstfilet (diepvriesgevogelte) 150 g chorizo 250 g Alaska pollak (diepvries) 200 g inktvisringen...
door webmaster | feb 22, 2015 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Tajine van kip met abrikoos en kikkererwten Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 60 min | 2014.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; Op z’n Zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 hele kippendijen (diepvries) 8 tomaten 2 wortelen 1 stengel witte selder...
door webmaster | feb 15, 2015 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Gevulde parelhoenfilet met puree en gebakken broccoli Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 45 min | 2014.04.23 – Colruyt inspiratiefolder; een geslaagd feest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 sneetjes rauwe ham 4 parelhoenfilets (diepvries) 250 g champignons 1...
door webmaster | dec 8, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten, Wild
Rouleau van Fazant Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 40 min + de marinade tijd | 2014.10.09 – Reclamefolder Lidl; Wild & Wijn Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 fazantfilets 2 preien 2 wortels 2 uiten 2 tenen knoflook 1 laurierblaadje 1 dl witte wijn 1 dl...