door webmaster | feb 22, 2015 | Gevogelte, Hoofdgerechten, Rijst, Vis
Paëlla Omschrijving | |Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 30 min | 2014.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; op z’n zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kippenborstfilet (diepvriesgevogelte) 150 g chorizo 250 g Alaska pollak (diepvries) 200 g inktvisringen...
door webmaster | feb 22, 2015 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Tajine van kip met abrikoos en kikkererwten Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 60 min | 2014.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; Op z’n Zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 hele kippendijen (diepvries) 8 tomaten 2 wortelen 1 stengel witte selder...
door webmaster | feb 15, 2015 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Gevulde parelhoenfilet met puree en gebakken broccoli Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 45 min | 2014.04.23 – Colruyt inspiratiefolder; een geslaagd feest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 sneetjes rauwe ham 4 parelhoenfilets (diepvries) 250 g champignons 1...
door webmaster | dec 8, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten, Wild
Rouleau van Fazant Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 40 min + de marinade tijd | 2014.10.09 – Reclamefolder Lidl; Wild & Wijn Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 fazantfilets 2 preien 2 wortels 2 uiten 2 tenen knoflook 1 laurierblaadje 1 dl witte wijn 1 dl...
door webmaster | dec 8, 2014 | Hoofdgerechten, Gevogelte
Gevulde kalkoen (2) zelf vullen Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 8 a 12 pers | ruim 3 uur | 2012.11.22 – de Volkskrant (België) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kalkoen van 3 à 4 kilo 300 gram kalfsgehakt 200 gram kippenlever 4 sneetjes geroosterd...
door webmaster | dec 8, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Gevulde kalkoen (1) reeds gevuld bij de Colruyt zelf Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 8 a 12 pers | ruim 2 uur | 2014.12.03 Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 verse gevulde kalkoen (± 3,5 kg, deze is bij de...