Gevulde kalkoen (2)

Gevulde kalkoen (2)

Gevulde kalkoen (2) zelf vullen Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 8 a 12 pers | ruim 3 uur | 2012.11.22 – de Volkskrant (België) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kalkoen van 3 à 4 kilo 300 gram kalfsgehakt 200 gram kippenlever 4 sneetjes geroosterd...
Gevulde Kalkoen (1)

Gevulde Kalkoen (1)

Gevulde kalkoen (1) reeds gevuld bij de Colruyt zelf Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 8 a 12  pers | ruim 2 uur | 2014.12.03 Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 verse gevulde kalkoen (± 3,5 kg, deze is bij de...
Gevulde fazanten rolletjes

Gevulde fazanten rolletjes

Gevulde fazantenrolletjes met zoet aardappel en gestoofde erwtjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ruim 20 min voorbereidingen en dan minder dan 30 min bereiding. | 2018.12.19 – Colruyt inspiratiefolder; Pak uit met de feesten. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten...
Kalkoen, kroketten & peertjes

Kalkoen, kroketten & peertjes

Gevulde kalkoenfilet met verse spekjes kroketten en peertjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 5 pers | ± 45 min voorbereiding en 1:30 uur bereiding | 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert Uitgelichte afbeelding Ingrediënten...
Eendenmagret, witlof…

Eendenmagret, witlof…

Eendenmagret met romige witlof -aardappelgratin Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 25 min voorbereiding, 10 + 50 bereiding | 2014.10.22 – Okay folder. Herfst in de keuken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 eendenmagrets (eendenborst) 6 stronken witlof 250 gr....
Eend, schorseneren en…

Eend, schorseneren en…

Eend met gebakken schorseneren en aardappelen à la boulangère Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | meer dan 60 min | 2014.04.09 – Colruyt inspiratiefolder, Heerlijke menu’s voor Pasen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 eendenborstfilets (diepvries) 800...