door webmaster | dec 25, 2016 | Gevogelte, Hoofdgerechten, Wild
Fazant met kreeftensaus en groente rijst Omschrijving | Hoofdgerecht/ wild/ 4 pers | 35 min | 2016.12.14 – Colruyt inspiratiefolder, Smaakvolle en verfijnde eindejaarsfeesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 fazantenfilets 150 g rivierkreeftenvlees 2...
door webmaster | dec 1, 2016 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Gevulde kalkoen met groenterolletjes en bosbessenpuree Omschrijving | Hoofdgerecht/ ± 10 pers | voorbereiding 30 min / bereiding zelf 30 min + 2½ a 3 uur oven | 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder, Schitteren aan de feesttafel Uitgelichte afbeelding...
door webmaster | sep 17, 2016 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Kippendijtjes met spekjes en groenten Goed voor 2 maaltijden: dag 1 en dag 2 Ter info Dit recept is een heerlijkheid en kan je voor 2 maaltijden en toch weer anders gebruiken. M.a.w. zoals AH aanheeft, 1 x koken en 2 x eten. In mijn beleving en ervaring, zeker aan te...
door webmaster | sep 17, 2016 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Kalkoen saltimbocca Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 45 min | 2016.08 – AH Nieuw Italiaans Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 280 gr kalkoenfilet 70 gr parmaham 1/2 bakje verse Italiaanse kruidenmix (ik nam verse kruiden uit eigen tuin) 1 ui 6 el olijfolie...
door webmaster | mrt 20, 2016 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Kip kaasburger met wortelen Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 10 min voorbereiding en 25 min bereiding zelf | 2016.02.10 – reclamefolder Okay: Smaakvol ontbijten. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 kippen kaasburgers 1 bosje jonge wortelen 1 citroen 1 el boter...
door webmaster | jan 10, 2016 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Eend met witlofpuree en gevulde champignons met veenbessen Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | klein uurtje | 2015 december, Colruyt menugids, feestmenu’s Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 eendenborstfilets (diepvries) 8 grote champignons 4 stronken witloof 200...