door webmaster | apr 15, 2014 | Gevogelte
Kalkoenengebraad met sinaasappelsaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 4 pers | minder dan 60 min. | 2013.03.13 – Colruyt inspiratiefolder, Paasfeest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kg kalkoenengebraad 12 stronken fijnproeverswitloof 4 sinaasappelen 4 el....
door webmaster | apr 15, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Fazantenpakketje met clementinesaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 4 a 6 pers | minder dan 30 min | 2013.10.23 – Colruyt inspiratiefolder, wild voor iedereen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 fazantenborstfilets (diepvries) 3 clementines 2 bosjes...
door webmaster | apr 15, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Barberie eend Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 30 a 35 min sudderen | VTM koken, datum?, Chef: Piet Huysentruyt Uitgelichte afbeelding Ingrediënten suiker 3 dl bruine fond balsamico azijn ½ sinaasappel met schil (in fijne schijfjes gesneden) zout peper sap van 3...
door webmaster | mrt 25, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten, Groenten
Kiprollade met rode kool, cranberry en appelnotenmix Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 25 min | infokaartje, HAK + eigen aanpassingen met verse rode kool Uitgelichte afbeelding Ingrediënten voor de kip 400 gr kiprollade 1 Elstar appel 50 gr studentenhaver 425 gr...
door webmaster | mrt 25, 2014 | Hoofdgerechten, Gevogelte
Gemarineerde kipfilet Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 25 a 30 min | infokaartje, HAK + eigen aanpassing met verse rode kool Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 350 gr kipfilet 450 gr voorgekookte krielaardappeltjes 3 el honing 1 el grove mosterd 1 tl verse of...
door webmaster | mrt 25, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Gevulde kipfilet risotto Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 25 min | infokaart bij de plus, februari 2014 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 kipfilets 150 gr roomkaas met ananas 1 tl kerriepoeder 1 pak Risotto 1 zakje panklare doperwtjes 150 gr 1 vleestomaat...