door webmaster | apr 19, 2016 | Gebak, Bakkerij
Rode bessen cupcakes met witte chocolade Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 12 stuks | ± 45 min | 24Kitchen, Chef: Rudolph van Veen, Rudolph’s bakery Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Basis cupcake beslag Topping met witte chocolade 200 g bloem 7 g bakpoeder 220 g...
door webmaster | mrt 31, 2016 | Gebak, Bakkerij
Rabarbertaart (2) Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 a 10 pers | 25 min voorbereiding, 40 min bakken + 1 uur wachten | allerhande, nr en jaartelling niet meer bekend Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 eieren 150 g roomboter 350 g bloem 4 el witte basterdsuiker 500 g...
door webmaster | mrt 27, 2016 | Broden, Bakkerij
Briochebrood Omschrijving | bakkerij/ broden/ 1 brood voor ong 8 pers | ongeveer 4 uur | 24Kitchen, chef: Rudolph van Veen, Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Briochebrood 235 g roomboter 335 g bloem 1 mespuntje zout 50 ml melk 7 gr gist 20 g suiker 4 eieren Extra...
door webmaster | mrt 22, 2016 | Gebak, Bakkerij
Flantaart Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 a 10 porties | ruim een uur tot anderhalf uur | enerzijds van thuis uit meegekregen, anderzijds een recept van Jeroen Meus via één.be Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Gistdeeg Pudding voor het beslag Flanbeslag 840 gr...
door webmaster | mrt 20, 2016 | Gebak, Bakkerij
Cupcakes Erwin-Rita Een succesvolle traktatie voor onze verjaardag Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 2 x 12 stuks | ruim een uurtje | Rudolph’s Bakery via 24Kitchen. Een eigen combinatie van Rudolph’s Cupcake (500e aflevering) en Cosmopolitan Cupcak Uitgelichte...
door webmaster | mrt 20, 2016 | Broden, Bakkerij
Homemade Bagels Omschrijving | ontbijt/ brunch/ 8 stuks | 15 min voorbereiding/ 15 min bakken/ ruim een uur rust en afkoelen | 2016.02.10 – Colruyt inspiratiefolder; Ontbijt, lekker afwisselend Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 50 g boter 2 dl melk 1 ei 25 g verse...